Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο του Διονύσου…



Παραφράζοντας το γνωστό μυθιστόρημα του  Τζον Λε Καρέ-
THE SPY WHO CAME IN FROM THE COLD

Γράφει σχολιαστής (τρόπος του λέγειν)  στο blog  ΔιονυσοΣκουφίτσα:
Ανώνυμος  22/11/15 1:11 μ.μ.

Οσο εδω μεσα σχολιάζετε σχόλια και "άρθρα" άλλων μπλογκ τα διαφημίζετε και παίζετε το παιχνίδι τους. Εκτος και αν αυτός ειναι ο σκοπός σας. Αν δεν ειναι σταματήστε το τώρα και αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους. Ενδεικτικα θα σας αναφέρω πως απο τα 140 σχόλια που υπάρχουν στην τελευταια ανάρτηση συγκεκριμένου νέου μπλογκ τα 89 προέρχονται απο την ιδια διεύθυνση (ip) ενώ 17 ακόμα απο μια άλλη. Για γέλια η προσπάθεια τους. Μην ασχολείστε συνεπώς.
Θόδωρας

Ώστε εκεί καταντήσατε. Παλιότερα εγκαλούσατε άλλους (και σωστά) για ανοίκειες απόπειρες αστυνόμευσης και φίμωσης, μέσω των  IP, τώρα γίνατε διαχειριστές των ίδιων μεθόδων που τις φιλοξενείτε μάλιστα με καμάρι.

Ούτε να κρυφτείτε δεν μπορείτε πια οι ψευτο-αστυνομικοί επιθεωρητές και λογοκριτές της δεκάρας, κυνηγώντας διαχρονικά φαντάσματα κι ανεμόμυλους.
Επιχειρώντας άγαρμπα σα νεοφώτιστοι στο άθλημα, να τρομοκρατήσετε με  Ύβρεις τις ελεύθερες φωνές, να καθυποτάξετε-χειραγωγήσετε τις ελεύθερες συνειδήσεις για να καλύψετε τις ανομίες σας (τρανό παράδειγμα οι Σχολικές Επιτροπές).
Πανικοβάλλεστε, όταν αποκαλύπτουμε εκ των έσω τα ανομολόγητα σχέδια σας. Και με αμυντικά δημοσιεύματα, ένοχα απαντάτε (τρόπος του λέγειν).
Εύγε, προχωρήστε στο δρόμο που σας χάραξε ο έτσι κι ο πάτος είναι σίγουρος. Αλλά μην το παίζετε υπεράνω,  αρχάγγελοι της κάθαρσης, εραστές  της διαφάνειας, τιμητές των πάντων και τα τοιαύτα.
Δεν φτάνει μέχρις εκεί το μπόι σας, όντα μικρά χρωματιστά που λέει κι ο Διονύσης Σαββόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου