Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Προς επίδοξους κατεδαφιστές του δήμου Διονύσου: Σταματείστε



Με τη φόρα που έχετε πάρει, προσπαθείτε να  κατεδαφίσετε με μένος  ό,τι θετικό έχει οικοδομηθεί με πολύ κόπο στο δήμο Διονύσου. Ξεχνάτε φαίνεται πως όταν σπάσουν τα φρένα του ποδηλάτου στη μεγάλη κατηφόρα, το αποτέλεσμα είναι ένα και σίγουρο.

Ξέρουμε καλά ότι δεν πρόκειται να εισακουστεί η έκκληση –Σταματείστε. Μόνο και μόνο όμως για ιστορικούς λόγους οφείλουμε να την διατυπώσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που καλοπροαίρετα προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τυχοδιωκτικές ενέργειες, όπως τότε στα δύσκολα χρόνια 2011-2014, που ο Ηγεμόνας φαινόταν πανίσχυρος και ανίκητος. Τότε το πετύχαμε, αφού οι ενδιαφερόμενοι διαπίστωσαν γρήγορα ότι, είμαστε σκληροτράχηλοι για τα μέτρα τους.

Παίρνουμε και σήμερα αυτή την ευθύνη εξαιτίας της αταλάντευτης στάσης που κρατήσαμε απέναντι στο παλιό καθεστώς της διοίκησης του δήμου. Η στάση μας είναι γνωστή σε όλους κι εκτιμήθηκε ανάλογα από τους πολίτες, παρά το προσωπικό κόστος που συνεπάγονταν. Σε καμιά στιγμή αυτής της διαδρομής δεν σκεφθήκαμε να υποστείλουμε τη σημαία της Κάθαρσης και Κριτικής έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, όπως  σκέφθηκαν κάποια στιγμή άλλοι. Ούτε  προχωρούμε σήμερα σε συμμαχίες-διάλογο με εκπροσώπους του παλιού καθεστώτος, ξεπλένοντας εκ των υστέρων τις ανομίες του.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο για να ματαιώσουμε την υπονομευτική δράση όλων αυτών, που προσπαθούν χωρίς επιτυχία να χειραγωγήσουν τη δημοτική αρχή και την κοινή γνώμη. Και νάναι σίγουροι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η προϊστορία μας το δείχνει, να μην έχετε καμιά αμφιβολία γιαυτό.

ΥΓ Ι
Αλήθεια, τι προσπαθείτε να πετύχετε με τις διοικήσεις των τωρινών Σχολικών Επιτροπών; Γιατί τους επιτίθεστε με νύχια και με δόντια  σπιλώνοντας αδιακρίτως όποιον σας αντιστέκεται; Μήπως είναι τυχαίο ότι προσπαθείτε να τις ποδηγετήσετε και τις εγκαλείτε κι από πάνω επειδή δεν ενδίδουν; Δηλαδή εκεί που τους χρωστάγατε πάτε να τους πάρετε και το βόδι;

ΥΓ ΙΙ
Διάφοροι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κονδυλοφόροι γράφουν στο blog  ΔιονυσοΣκουφίτσα-
 Ανώνυμος 19/11/15  4:41 μ.μ.
«και ο ενεργος πολιτης και ο dionysos days και ο dionysos voice κλπ φερεφωνα».

Πραγματικά, άθλιες μεθοδεύσεις που έχουν κατά κόρον χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου