Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η αποτυχία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

Η σημερινή ανοιχτή συνέντευξη Τύπου της δημοτικής παράταξης Διονύσου Ενωτική Πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου κ. Καλαφατέλη ανέδειξε ανάγλυφα τη συνεχιζόμενη κρίση που τη συνέχει μετά τη βαριά ήττα της στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Πέραν του 10μελούς (!!!) προεδρείου, των 4 δημοσιογράφων και των 2 εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, παρευρέθησαν 9 (εννέα) όλα κι όλα μέλη της παράταξης αυτής. Σύνολο- 25.....

Η συνέντευξη ήταν αποκλειστικά  one man show και μόνο για τον πρώην δήμαρχο. Διαιωνίζει έτσι και σαν αντιπολίτευση το αποτυχημένο μοντέλο που είχε επιβάλει σαν διοίκηση στο δήμο.

Η παρέμβαση του -κυριολεκτικά άνευρη, άχρωμη και άοσμη- δεν στάθηκε στα καυτά προβλήματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του Δήμου και της κοινωνίας, σε σημείο να αναρωτηθούν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους γιατί άραγε διοργανώθηκε. Καμιά αναφορά στα σκάνδαλα που συνταράσουν τον Δήμο, καμιά αναφορά στα καυτά προβλήματα της πόλης. ΕξωραΪσμός του παρελθόντος του και προτάσεις  για  "συναίνεση"  και  "βοήθεια"  προς την δημοτική αρχή που αποφεύγει να τον ενημερώνει.

Τώρα, τι υποκρύπτεται εν τέλει από την ξαφνική υποστολή της κριτικής προς τη δημοτική αρχή, από την αποσιώπηση των σκανδάλων στις Σχολικές Επιτροπές και από την πλήρη απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στην υπόθεση του  "οικοπέδου της Δροσιάς", θα φανεί πολύ γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου