Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Επιχείρηση Καθαρά Χέρια Τώρα στο Διόνυσο!



Το κλίμα έχει επιδεινωθεί δραματικά στο Διόνυσο, η ατμόσφαιρα έχει δηλητηριαστεί επικίνδυνα, οι αποκαλύψεις για σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό, πιάσαμε πάτο. Γήπεδα που γέρνουν, πλαστογραφίες, υπεξαιρέσεις δημοτικού χρήματος, εμπρησμοί για τρομοκράτηση και εξαφάνιση στοιχείων, καταπατήσεις και αύριο ποιος ξέρει τι άλλο…..

Η δυσωδία αφόρητη, έχει ξεπεράσει εκείνη των ασυνείδητων που αδειάζουν στην πρώτη ευκαιρία τους βόθρους τους στους δρόμους. Οι πολίτες άφωνοι παρακολουθούμε να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας απίστευτα πράγματα. Δεν μας έφτανε η διαρκής αγωνία για το μέλλον της χώρας. Επιτέλους, πόσες άλλες παρόμοιες καταστάσεις μπορούμε ακόμη να αντέξουμε στο δήμο μας;

Κανείς δεν μπορεί να σιωπήσει και να αποσιωπήσει, κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί την παρανομία, κανείς δεν μπορεί να μεταθέσει τις ευθύνες του σε σκοτεινές δυνάμεις, κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη αυτής της πόλης. Τώρα είναι η ώρα για μια μεγάλη εξυγιαντική πρωτοβουλία για να σπάσει τελεσίδικα το απόστημα που αποκαλύφθηκε. Τώρα είναι η ώρα για την Επιχείρηση Καθαρά Χέρια, ώστε να ανασάνουμε ελεύθερα. Καμιά ολιγωρία, καμιά καθυστέρηση, κανένας εφησυχασμός ή συμψηφισμός.

Η πόλη ανήκει στους πολίτες της, Όχι στη Διαπλοκή και την Διαφθορά. Το μέλλον μας δεν το καθορίζουν τα Λαμόγια και η Παράγκα. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες αυτού του Δήμου στα χέρια μας, να χαράξουμε μια διαχωριστική γραμμή με το αμαρτωλό παρελθόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου