Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Παραίτηση Νίκου Καρκούλη από Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς

Με δήλωση που κατέθεσε στο δήμαρχο Διονύσου, ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς κ. Νικόλαος Καρκούλης, παραιτήθηκε από αυτή τη θέση ευθύνης. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του από την Συμμαχία για τον Πολίτη. Σημειώνεται ότι, είναι η 4η κατά σειρά παραίτηση Συμβούλου από τους 7 που διέθετε η παράταξη.
Η Δήλωση παραίτησης είναι η εξής:

Προς
Δήμαρχο Διονύσου
κ.Ιωάννη Καλαφατέλη

Κύριε  Δήμαρχε,
Διά της από 9 Μαρτίου 2013 κοινής δήλωσης, αποχώρησα από τη Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά σε αυτήν.
Οι ηθικές αρχές, οι αξίες και η συνείδηση μου, που υπηρέτησα και υπηρετώ με συνέπεια, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο βίο, μου υπαγορεύουν την υποβολή, σύμφωνα με το άρθρο 54 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, της παρούσας δήλωσης παραιτήσεως από τη θέση του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς.
Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που με εμπιστεύθηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό τους, στην πρώτη γραμμή, για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών.
Τέλος, ευχαριστώ τους Συναδέλφους μου στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, σε πνεύμα αλληλοκατανόησης, αμοιβαίας εκτίμησης και συναδελφικότητας και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο τους.

Παρακαλώ όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες.

14.03.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου