Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αποφάσεις της Κίνησης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Για πρώτη φορά, μετά τη συγκρότηση της, συνήλθε στις 6 Απριλίου 2013 σε τακτική συνεδρίαση η Ολομέλεια της Κίνησης  ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, όπου συζητήθηκε ο σχεδιασμός της πορείας της για το 2μηνο Απρίλιος - Μάϊος  2013.

Αποφασίστηκε οι δράσεις της  να κινηθούν σε τρεις άξονες,
ο πρώτος αναφέρεται στην πολιτική και οργανωτική της ανάπτυξη
ο δεύτερος στις παρεμβάσεις της στην κοινωνία και τα θεσμικά όργανα του δήμου
ο τρίτος  στα συγκεκριμένα βήματα στην πορεία προς τη Νέα Δημοτική Παράταξη

Η παρέμβαση στα θεσμικά όργανα του δήμου και την κοινωνία στοχεύει στην ανάδειξη προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και γενικότερων. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη ανάδειξη και τη θετική προβολή των προτάσεων μας, χωρίς να υποτιμάται η προσπάθεια για την απόκρουση της ασκούμενης πολιτικής και των καταστροφικών συνεπειών της.

Εκτιμήθηκαν θετικά τα αποτελέσματα των διμερών επαφών με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και προσωπικότητες. Οι συναντήσεις αυτές δεν αποτελούν μια περιστασιακή τυπική εκδήλωση δημοσίων σχέσεων αλλά ουσιαστική πολιτική πράξη. Για την υλοποίηση της πολιτικής των Συνεργασιών η Κίνηση έχει αναλάβει ήδη συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Για την Κίνηση  ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, η Νέα Δημοτική Παράταξη είναι το αναγκαίο εργαλείο για μια νέα πορεία του δήμου και της πόλης. Η αναγκαιότητα αυτή αναγνωρίζεται ευρύτερα από τις πιο διαφορετικές δυνάμεις. Οι συνθήκες είναι ώριμες για τη συγκρότηση της, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη για την αναδιαμόρφωση του δημοτικού σκηνικού σε θετική κατεύθυνση.


 Άγιος Στέφανος, 8 Απριλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου