Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δήλωση για τα γεγονότα στο Τοπικό Συμβούλιο Ροδόπολης

Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ροδόπολης (25 Απριλίου 2013), καυτηριάζει με δήλωση της εκ μέρους της δημοτικής κίνησης Ενεργοί Πολίτες Διονύσου η κα Πολύζου Δήμητρα, πρώην Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας:

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ροδόπολης και κατά τη συζήτηση του προβλήματος για τις χρήσεις γης στην πόλη μας δημιουργήθηκε μια θλιβερή ατμόσφαιρα ύβρεων και προπηλακισμών από συγκεκριμένα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Αφορμή  υπήρξαν οι ερωτήσεις του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Μαν. Κόκκαλη για την πρόοδο των ενεργειών του δήμου σχετικά με την οριστική λύση του οικιστικού – πολεοδομικού ζητήματος της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος κ. Κανατσούλης μίλησε απαξιωτικά για το Τοπικό Συμβούλιο και εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα συνεδριάσεων. Τα πράγματα χειροτέρεψαν και μέσα στην αίθουσα ακούστηκαν βαρύτατες υβριστικές εκφράσεις σε βάρος του κ. Κόκκαλη από τον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας.

Αυτή η θλιβερή ατμόσφαιρα επικάλυψε τα πάντα και τελικά καμιά ουσιαστικά απάντηση δεν δόθηκε στα εύλογα ερωτήματα, που είχαν θέσει με έγγραφο τους για τις χρήσεις γης στη Ροδόπολη, η δημοτική σύμβουλος κα Μαγγίνα και ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κόκκαλης.

Έτσι, για πολλοστή φορά, φάνηκε η απραξία της δημοτικής αρχής σε σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη μας και αυτό μας γεμίζει με οργή και απογοήτευση. Ποιες άραγε παρόμοιες δυσάρεστες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το μέλλον; Ο χρόνος θα δείξει!

Διόνυσος, 26.04.2013              

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου