Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Επικίνδυνοι: Αποφασίζομεν και διατάσσομεν από την Εθνοσωτήριο…Θα είναι σα να ζούμε σε δημοκρατικό καθεστώς αλλά όλο και περισσότερο θα μας θυμίζει ολοκληρωτισμό. Όταν η Εθνοσωτήριος κυβέρνηση χτίζει μεθοδικά μια φυλακή και για τους πολίτες της, που θυμίζει έντονα κοινωνία του Όργουελ.

Η περαιτέρω παραμονή της στην εξουσία εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη γεωπολιτική υπόσταση της χώρας, όπως τη γνωρίσαμε μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναλαμβάνουν τεράστια ευθύνη οι δημοκρατικές και φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις αν απλώς παρακολουθούν και σχολιάζουν την κατάσταση, υιοθετώντας τη θεωρία του ώριμου φρούτου.

Απαγορεύεται στο εξής η είσοδος σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, αναφέρεται το εξής:

«Κατόπιν συνεννόησης με τους συντονιστές των Κέντρων Υποδοχής τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, δεν θα δίδονται άδειες σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους, προκειμένου να εισέρχονται στους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες,  μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου