Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Εκεί, εκεί στη Β΄ Εθνική…



Με τη φόρα που έχετε πάρει ο υποβιβασμός είναι βέβαιος. Σας δόθηκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, με την ευρεία συμμαχία δυνάμεων που κατέκτησε τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2014, να ξεφύγετε από την αφάνεια και το περιθώριο του δημοτικού σκηνικού. Όπου κατείχατε για χρόνια ολόκληρα μια ιδιαίτερα αξιοζήλευτη θέση. Δεν αντέξατε όμως την πρόκληση της κυβερνησιμότητας. Φροντίσατε πολύ γρήγορα να αποδείξετε ότι, δίκαια έχετε κατακτήσει αυτή τη θέση.

Συνηθισμένοι μια ζωή σε άλλες συνθήκες, επιδοθήκατε από την πρώτη στιγμή μετά τις εκλογές σε ίντριγκες και υπόγειες διαδικασίες, προκειμένου με αθέμιτα μέσα να διευρύνετε την επιρροή σας στους κόλπους της δημοτικής αρχής. Κι όταν αποκαλύφθηκε η δράση σας και οι εξελίξεις παίρνουν αντίθετη τροπή από τις προσδοκίες, έρχονται- ταραχή, πανικός, απόγνωση, απελπισία, αδυναμία προσανατολισμού στις νέες συνθήκες. Κι έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Δεν αντέχετε την άλλη άποψη και τον ανοιχτό διάλογο, όταν δεν είναι στα μέτρα σας κομμένος και ραμμένος. Δεν αντέχετε την αποκάλυψη των μεθόδων και ανομιών σας, γι΄ αυτό και καταφεύγετε στην παραπληροφόρηση, τη δημαγωγία, το κους-κους, τη διαβολή. Και ζητάτε τα ρέστα κι από πάνω, προσπαθώντας –μάταια- να τρομοκρατήσετε όσους δεν υποκύπτουν στους σχεδιασμούς σας.

Κυρίες και κύριοι, μέχρις εδώ ήσαν τα παιχνίδια.
Τώρα, στη γνώριμη θέση-   Εκεί, εκεί  στη  Β΄  Εθνική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου