Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η ομάδα των Γκεμπελιστών του Διονύσου ξαναχτυπά



Ένα απεχθές συνονθύλευμα ανθεί τελευταία στο Διόνυσο, εκείνο των   Γκεμπελιστών που μεταμφιέζονται κατά περίπτωση για τις ανάγκες της επικαιρότητας σε  «σχολιαστές». Συνήθως, αμαθείς και απαίδευτοι, χωρίς  αισθητική. Δεν ασχολούνται με την ουσία μιας ανάρτησης, αμπελοφιλοσοφούν επί της διαδικασίας, με  προβοκάτσιες, χυδαιότητες, προσωπικές προσβολές και ψευδολογίες. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους κι αυτή η περιφρόνηση είναι που τους τρελαίνει.

Ιδού τελευταίο τους κατόρθωμα στη  ΔιονυσοΣκουφίτσα, που αφορά την αφεντιά μου:

Έμαθα απο έγκυρες πηγές πως έχεις αναλάβει και την καμπάνια του Άδωνη ρε'συ, οπότε ασχολήσου με αυτά και άσε τα άλλα να τα λύσουν και να τα κουβεντιάσουν όσοι τα ζούν στο πετσί τους.
Εκει στη ΝουΔούλα σου η remotely άποψη περνάει, εδώ γιόκ.

Συνέχιζε να βάζεις εδώ πόστ απο το ανεκδοτολόγιο σου τον Άεργο Πωλητή Διονύσου να μας διασκεδάζεις να διαφημίζεσαι και τζάμπα όπως τότε που διατυμπάνιζες δεξιά και αριστερά πως εσύ έφτιαξες μάγκα τον Καλάφη και πως μόνο αυτός είναι ικανός.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς απ΄ αυτή τη φτηνή προβοκάτσια;
Όταν
α. Είναι γνωστό σε όλους ότι, εδώ και 43 χρόνια που ασχολούμαι με την Πολιτική, ποτέ δεν είχα σχέση με τον συντηρητικό χώρο και την κομματική του έκφραση, τη Νέα Δημοκρατία. Σέβομαι και τιμώ όλες ανεξαίρετα τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου αλλά είμαι ξεκάθαρα τοποθετημένος διαχρονικά στην αριστερά/κεντροαριστερά.

β. Είναι σε όλους γνωστό ότι, υπήρξα διαχρονικά πολιτικός αντίπαλος με τον πρώην δήμαρχο Διονύσου, ασκώντας του δημόσια κι επώνυμα  πολιτική κριτική. Μάλιστα, αρκετές φορές δέχθηκα επιθέσεις εκ μέρους του για την αταλάντευτη στάση μου.

Γιατί τέτοιος φόβος από τις παρεμβάσεις του Ενεργού Πολίτη;
Τι σας κάνει να ασχολείστε ξανά και ξανά με αυτές;
Δεν έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμη των ιδεών τους και θέλετε να φιμώσετε κάθε ελεύθερη φωνή που σκέφτεται διαφορετικά;
Δεν αντέχετε το διάλογο κι αρέσκεσθε στους μονολόγους και τη σιωπή των νεκροταφείων;
Βλέπετε τα άνομα συμφέροντα που διακονείτε, να αμφισβητούνται και περιθωριοποιούνται οριστικά;
Ό,τι και να συμβαίνει, ματαιοπονείτε κι εκτίθεστε άσκοπα, όσο κι αν βρίσκετε χώρο σε social media για την γκαιμπελική  σας προπαγάνδα…

Παναγιώτης Μ. Σταθόπουλος
Σύμβουλος  Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου