Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ας προσέξουν κάποια παπαγαλάκια του Διονύσου…



Κάποιοι κύκλοι στο Διόνυσο, χωρίς καμιά επίσημη θεσμική ιδιότητα, έχουν ξαμοληθεί τελευταία με αφορμή αναρτήσεις του blog Ενεργός Πολίτης (http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/) σε έναν απίστευτο οχετό ύβρεων και απειλών, που υπερβαίνει κάθε όριο.

Αποφεύγοντας να μπουν σε διάλογο ουσίας και πολιτική αντιπαράθεση για τα ζητήματα που τίθενται σχετικά με το δημοτικό σκηνικό του Διονύσου, εξαντλούνται αποκλειστικά σε προσωπικές επιθέσεις. Νομίζουν έτσι ότι αποδεικνύουν στα αφεντικά τους πως δίκαια τρώνε ψωμί για τις  «υπηρεσίες»  που προσφέρουν.

Γράφουν, μεταξύ των πολλών άλλων, τα εξής χαρακτηριστικά στις 16/10/2015:
«Kανονικά ο κάτοικος Κορινθου Σταθόπουλος θα έπρεπε να κηρυχτεί ανεπιθύμητος πολίτης στο δήμο μας και όχι να προσπαθεί να επιρεάσει καταστάσεις για εμάς εδώ. Αρκετά τον πληρώσαμε».

Έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι, δεν μασάμε από απειλές κι εκφοβισμούς, όπως επίσης ότι δεν μιλάμε ποτέ χωρίς διασταυρωμένα στοιχεία και πληροφορίες. Ας μην διαφεύγει λοιπόν στα παπαγαλάκια αυτά ότι, είναι γνωστή η ταυτότητα τους αλλά και ο τρόπος που χρηματοδοτούνται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Όταν κρίνουμε ότι, ήρθε η ώρα θα αποκαλυφθούν όλα αυτά και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Και οι συγκεκριμένοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούνε.

Ας μην συνεχίσουν άλλο την επικίνδυνη κατρακύλα τους, γιατί μπαίνουν πλέον στην αρμοδιότητα του κοινού Ποινικού Δικαίου! Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται  και ο νοών νοήτω…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου