Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο Ανδρέας Μπέτσης νέος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας

Μετά την αποδοχή της παραίτησης του Αβραάμ Πασιπουλαρίδη από τον δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη και σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα  Οδό  Διονύσου, νέος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ορκίζεται ο  Ανδρέας Μπέτσης.

Ο Ανδρέας Μπέτσης είναι   "δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ και Αντιπρόεδρος του ΘΕΣΠΙ...  Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Δημοσιογράφος από το 1983 έως σήμερα, με πλήθος βραβείων και διακρίσεων, εργάστηκε στην Ελευθεροτυπία από το 1983 μέχρι το 2014, οπότε και ανεστάλη η κυκλοφορία της, ενώ από το 1994  εργάζεται στην ΕΡΤ ως αρχισυντάκτης στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Δούλεψε σε γραφεία τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων (εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων) στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1991, το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ 1986, κλπ.
Παλιός αθλητής του στίβου, με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, και του ποδοσφαίρου, με τον Πορφύρα Πειραιά, σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής), ενώ επί σειρά ετών υπήρξε Πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Δροσιάς "ΝΙΚΗ" (από την Οδό Διονύσου).

Σημειώνουμε ότι από αυτό εδώ το Blog, είχαμε πρώτοι κατ΄αποκλειστικότητα αποκαλύψει στις 14 Σεπτέμβρη 2015 (http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html) την πληροφορία για την παραίτηση του παλαίμαχου αυτοδιοικητικού Αβραάμ Πασιπουλαρίδη, που πρόσφερε πολλές υπηρεσίες στο κοινό καλό της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου