Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Οι Ραν Ταν Πλαν του Διονύσου ξαναχτυπούν…



Έχουμε συνηθίσει πια, σε κομβικές στιγμές των εξελίξεων στο δήμο Διονύσου, να χτυπούν απρόσκλητοι διάφοροι χαζο-χαρούμενοι σχολιαστές, μεταμφιεσμένοι κατά περίπτωση σε Ραν Ταν Πλαν, Κουτάλες ή Σαλτιμπάγκους... Που ποτέ δεν ασχολούνται με αυτά που λες δημόσια κι επώνυμα, ποτέ δεν διατυπώνουν συγκροτημένο λόγο. Μόνο λόγια του αέρα κοινότυπα, χιλιο-ειπωμένα και αναπόδεικτα. Καμιά έμπνευση, καμιά πρωτοτυπία.

 Είναι δείγμα αντιπροσωπευτικό της ένδειας του αντιπολιτευτικού λόγου το τελευταίο διάστημα και του στρατηγικού κενού συνολικά των παρατάξεων της μειοψηφίας μηδεμιάς εξαιρουμένης. Που είναι απολύτως ανίκανες να εκμεταλλευτούν τα κενά και ανεπάρκειες της δημοτικής αρχής στην άσκηση της εξουσίας και να διατυπώσουν μια πειστική εναλλακτική πρόταση.

Τι απομένει, λοιπόν; Η αερολογία, ούτε καν συσκευασμένη σε ελκυστικό περιτύλιγμα, ώστε να πλασαριστεί κατάλληλα στο όποιο ακροατήριο. Ιδού το τελευταίο αντιπροσωπευτικό δείγμα από την ΔιονυσοΣκουφίτσα (διατηρήσαμε την στίξη του σχολιαστή):
Ανώνυμος1/10/15 4:49 μ.μ.
«Μη βαράτε όλοι μαζί τον Ζαμανάκο μας. Ένας - ένας με σειρά ! Γιατι θα θυμώνει ο Π. Στ. επειδή του χαλάμε το καλό έργο της προπαγάνδας υπέρ του Δημάρχου που έχει αναλάβει, με στόχο να κρατήσει ψηλά το image του Σάκη. Έτσι δεν είναι ;»

Με τέτοια και με τέτοια, το μόνο που πετυχαίνουν οι Ραν Ταν Πλαν του Διονύσου είναι να μας διασκεδάζουν περιοδικά. Συνεχίστε έτσι κι θα έχετε την ίδια τύχη εκλογικά που είχαν οι προκάτοχοι της κατά την αλήστου μνήμης περίοδο 2011-2014. Κανένα δίδαγμα δεν βγάλατε από το στραπάτσο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου