Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο Κιτρινισμός στο Διόνυσο το ανώτατο στάδιο του Γκαιμπελισμού…



του Παναγιώτη Σταθόπουλου
Συμβούλου  Επικοινωνίας

Στις  8 Οκτωβρίου 2015, γράφονταν τα εξής σε αυτό εδώ το blog-
Ο Κιτρινισμός ως μέθοδος αντιπαράθεσης στον Διόνυσο

«Μια μεθοδολογία από τα παλιά, τις πιο σκοτεινές περιόδους της νεοελληνικής ιστορίας, ενδημεί τελευταία στο δημοτικό σκηνικό του Διονύσου, αντιγράφοντας κακότεχνα τις πιο απεχθείς πλευρές της σχολής που δημιούργησε στη δημοσιογραφία ο Αυριανισμός. Στόχος- η στοχοποίηση και διαβολή προσώπων της δημοτικής πλειοψηφίας, ώστε να εξυπηρετηθούν προφανείς ιδιοτελείς σκοποί και άνομα συμφέροντα, ντυμένα εντέχνως με τον μανδύα της Διαφάνειας, της Νομιμότητας, της Ηθικής…»

Και λίγο παλιότερα, με αφορμή τον ετήσιο Απολογισμό της δημοτικής αρχής, γράφαμε: «Ωστόσο, σαν μια πρώτη σημείωση, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το θετικό έργο που παρουσιάστηκε στον ένα μόλις χρόνο σε τομείς όπως- Οικονομική Διαχείριση, Στρατηγικός Σχεδιασμός & Ανάπτυξη,  Τεχνικές Υπηρεσίες, Κοινωνική Αλληλεγγύη….. Δεν είναι τυχαία συνεπώς η στοχευμένη επίθεση, που δέχονται συστηματικά από τους νεκροθάφτες του Διονύσου, οι πολιτικοί υπεύθυνοι των τομέων εκείνων που επέδειξαν θετικό έργο στη διάρκεια του ενός χρόνου θητείας της νέας δημοτικής αρχής. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στους Στέλλα Μαγγίνα, Ηλία Υφαντή και Ευάγγελο Λυρούδια».

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο οι επισημάνσεις αυτές, που αρχικά ίσως φάνταζαν σε κάποιους σαν υπερβολικές. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε μια σειρά λιβελογραφημάτων-οχετών, που ντύνονται τον μανδύα «σχολίων» στο blog  ΔιονυσοΣκουφίτσα:
1.      Για τον δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη- ΜΙΑ ΛΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.
2.      Για τον αντιδήμαρχο Ηλία Υφαντή-να τελειώνει ο μύθος του άμισθου.
3.      Και έπεται ανάλογη συνέχεια για τους Ευάγγελο Λυρούδια, Θεόδωρο Στάϊκο και άλλους, μηδέ του υποφαινόμενου εξαιρουμένου.
 
Ο βούρκος δείχνει το επίπεδο αυτών των ανθρώπων, τη φασιστική νοοτροπία και τα αδιέξοδα τους. Αιδώς  Αργείοι, ξεπεράσατε κάθε όριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου