Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Νέα Πνοή: τέτοια υποκρισία;



Διαβάζοντας προσεκτικά κανείς την πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης  Νέα Πνοή για τον  Διόνυσο (http://www.edionysos.gr/2015/06/blog-post_29.html) διαπιστώνει με θλίψη τα εξής :

  1. Δεν είναι τουλάχιστον υποκριτικό να υπογράφει αυτή την ανακοίνωση σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο επικεφαλής της, όταν απουσιάζε άλλη μια φορά από αυτήν, όπως συστηματικά πράττει εδώ και 10 μήνες περιφρονώντας  τα θεσμικά όργανα του δήμου και τους ψηφοφόρους του;
  2. Δεν είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάει για υψηλά μισθώματα σε δημοτικά κτίρια, όταν ο ίδιος την περίοδο 2007-2010 σαν αρμόδιος Αντιδήμαρχος υπέγραφε μια σειρά τέτοιων υψηλών μισθωμάτων, όπως π.χ. στο κεντρικό κτίριο του δημαρχείου, το ΚΕΠ και το Κτηματολόγιο Αγίου Στεφάνου; Τα οποία μείωσε αισθητά και η δημοτική αρχή Καλαφατέλη και η δημοτική αρχή Ζαμάνη; Είναι ενδεικτική η μείωση του ενοικίου του δημαρχείου κατά  4.000  Ευρώ μηνιαία…..
  3. Αν θίγονται πράγματι από την αναφορά  Στάϊκου περί  «μαύρου χρήματος», δεν έχουν παρά να δώσουν αμέσως στη δημοσιότητα τις προσωπικές φορολογικές τους δηλώσεις, για να διαπιστωθεί αν δηλώνουν εδώ και χρόνια σε αυτές όλες τις αμοιβές τους από τις δραστηριότητες τους στον Διόνυσο. Και ο νοών νοείτω…..
  4. Δεν είναι υποκριτικό να εγκαλούν τον κ. Σταϊκο για θεσμική εκτροπή και άδικες κατηγορίες, όταν οι ίδιοι στο Δελτίο  Τύπου τους για το κτίριο του  ΚΑΠΗ Δροσιάς, ρίχνουν τόνους λάσπη στον ανεμιστήρα με απαράδεκτα υπονούμενα;
  5. Και καλό είναι πριν τοποθετηθούν σε τέτοια ζητήματα, να μην ξεχνούν τον δικό τους βίο και πολιτεία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους την περίοδο  2007-2010. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε δριμύτεροι. 
Γιατί, εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου