Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Παρέστη- αλλά ποια παρέμβαση έκανε;


Αναδημοσίευση από - http://www.odosdionysou.gr

«Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών έργων Χ. Παπαβασιλείου και τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Δ. Γιαννιό, παρέστη σε συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Σ. Καλαφάτης, ενημέρωσε βουλευτές όλων των κομμάτων για θέματα της αρμοδιότητάς του, μεταξύ των οποίων ήταν και η ισχυροποίηση των ορίων οικισμών στις Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου και Άνοιξης. 
«Παρακολουθούμε από κοντά κάθε εξέλιξη του θέματος, που ταλανίζει άδικα χιλιάδες συμπολίτες μας και προσπαθούμε με πολύπλευρες παρεμβάσεις να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» δήλωσε σχετικά ο κ. Καλαφατέλης».

Τα παραπάνω αναφέρονται επί λέξει σε Δελτίο Τύπου, αναφορικά με την επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Δε θα σχολιάσουμε το γλωσσικό ολίσθημα της ΔΙΑΡΚΟΥΣ Επιτροπής, θεωρώντας το αβλεψία. Θα αναρωτηθούμε εντούτοις:

* Σε ποια ακριβώς παρέμβαση προέβη το κλιμάκιο αυτό του Δήμου στη Διαρκή Επιτροπή, ώστε να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους χιλιάδες ταλανιζόμενους συμπολίτες μας;

* Επίσης, μετά από αυτή την παράσταση, είναι ίσως πιο έτοιμος ο Δήμαρχος και η Διοίκηση να καλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα το δασικό και τα όρια των οικισμών, όπως μετ’ επιτάσεως ζητούν εδώ και μήνες δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας; Ή εμπίπτει και το θέμα αυτό στον κατάλογο των εκκρεμοτήτων, που θα κουβαλάει η Δημοτική Αρχή μέχρι τις παραμονές των εκλογών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου