Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συμμετέχω στις εκλογές για το Αύριο του Διονύσου


  • Με γνωρίσατε από την θητεία μου στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο ΤΟ ΟΙΟΝ.
  • Με γνωρίσατε σαν Δημοτική Σύμβουλο στο δήμο Αγίου Στεφάνου, Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Νεολαίας (2007 – 2010). Μαζί με άξιους συνεργάτες και την αμέριστη στήριξη του δήμου Αγίου Στεφάνου, ιδρύσαμε το πρότυπο Δημοτικό Γυμναστήριο και το Δημοτικό Πολυϊατρείο, δυο σπουδαίους πυλώνες σύγχρονης δημοτικής κοινωνικής πολιτικής. Αναπτύξαμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αθλητικών υποδομών και των σχολικών μονάδων.
  • Με γνωρίσατε σαν Τοπική Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου στον καλλικρατικό δήμο Διονύσου (2011 – 2013). Μαζί με άξιους συνεργάτες στο Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια, σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή ανάδειξης των μικρών και μεγάλων προβλημάτων της Πόλης, κατάθεσης δημιουργικών προτάσεων – λύσεων, απόκρουσης πολιτικών της δημοτικής αρχής αντίθετων με τα συμφέροντα – ανάγκες των δημοτών.
  • Με γνωρίσατε όταν, τον Μάρτιο του 2013, διαπιστώνοντας ότι η δημοτική παράταξη στην οποία ανήκα –Συμμαχία για τον Πολίτη- έκανε ριζική στροφή στην πολιτική της γραμμή στηρίζοντας την ετοιμόρροπη δημοτική αρχή, πιστή σε αρχές και  αξίες, αποχώρησα και παραιτήθηκα από Τοπική Σύμβουλος.
  • Με γνωρίσατε, όταν έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για τη συγκρότηση μιας νέας δημοτικής παράταξης –σύγχρονης, ανεξάρτητης, πολυσυλλεκτικής- που θα διεκδικήσει τη Νίκη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σ΄ αυτή την παράταξη, τους Ανοιχτούς Ορίζοντες με υποψήφιο Δήμαρχο τον Διονύση Ζαμάνη, Ελπίδα για το Αύριο του Διονύσου, στρατεύτηκα εξαρχής. 

Σήμερα, καταθέτω ενώπιον σας την υποψηφιότητα μου σαν δημοτική σύμβουλος Αγίου Στεφάνου, για να συνεχίσουμε Μαζί την ίδια δημιουργική πορεία που ξεκινήσαμε το 2007. Και σας ζητώ να με εμπιστευθείτε στην προσπάθεια Αναγέννησης του Διονύσου.
Ο  Διόνυσος  αλλάζει  σελίδα
με  Ανοιχτούς  Ορίζοντες

Χρυσούλα (Σούλα)   Ντούντα-Πολυχρονοπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγ. Στεφάνου

E-mail-  ntountasoula@gmail.com 
Facebook-  Σούλα  Ντούντα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου