Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ευρεία Συνεργασία για το Αύριο του Διονύσου

Η ευρεία Συνεργασία, που είναι απαίτηση των καιρών και των Πολιτών για το Αύριο του Διονύσου οικοδομείται βήμα-βήμα. Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες, οι Ενεργοί Πολίτες, η Δημιουργική Ομάδα Διονύσου, η Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου και άλλες δυνάμεις συνεργάζονται με βάση μια προγραμματική συμφωνία Αναγέννησης της Πόλης.

Οι  Ανοιχτοί Ορίζοντες και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης χαιρετίζουν την απόφαση της Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου να συμμετάσχει με υποψηφίους της στο ψηφοδέλτιο των Ανοιχτών Οριζόντων για να υποστηρίξει την υλοποίηση των προγραμματικών δεσμεύσεων των Ανοιχτών Οριζόντων.

ΚίνησηΠολιτών Κρυονερίου                                                                  
                                                                                   
Η Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την ανάδειξη, προβολή και επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Κρυονέρι, ανέλαβε την πρωτοβουλία ενημέρωσης των δημοτικών παρατάξεων και δημόσιας διαβούλευσης με στόχο την εξασφάλιση προεκλογικών προγραμματικών αναφορών και δεσμεύσεων.

Το ιστορικό των επαφών με τις παρατάξεις και οι σχετικές συζητήσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στο ιστολόγιο της Κίνησης.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των συναντήσεων με τις παρατάξεις που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα (όλες πλην Λαϊκής Συσπείρωσης), διαπιστώθηκε ότι η παράταξη «Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες», με δημόσια ανακοίνωσή της, δεσμεύθηκε προγραμματικά, με σαφήνεια και πληρότητα, επί του συνόλου των προτάσεων της Κίνησης.

Ως εκ τούτου, η Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου για να υποστηρίξει την υλοποίηση των ως άνω προγραμματικών δεσμεύσεων των «Ανοιχτών Οριζόντων» και του επικεφαλής Δ. Ζαμάνη, αποφάσισε να συμμετάσχει με υποψηφίους της στο ψηφοδέλτιο των «Ανοιχτών Οριζόντων» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της, θα στηρίξει το έργο των «Ανοιχτών Οριζόντων», ως δημοτικής αρχής, με ουσιαστική συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στην εκπόνηση μελετών, τη μεθοδική επεξεργασία στοιχείων, τον κοινωνικό διάλογο και την εξασφάλιση συνθηκών συναίνεσης και αντικειμενικών προϋποθέσεων για την επίλυση των προβλημάτων.

Είναι σαφές και αυτονόητο ότι η Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου διατηρεί την ταυτότητα, τη φυσιογνωμία και τη λειτουργική της ανεξαρτησία και παραμένει συνεπής στις αρχές και τις αξίες που υπηρέτησε μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου