Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Διόνυσος αλλάζει σελίδα!



του  Παναγιώτη Μ. Σταθόπουλου
Συμβούλου  Επικοινωνίας

Όταν τέλειωναν οι δημοτικές εκλογές του 2010, πολύ λίγοι φαντάζονταν  τις σημερινές εξελίξεις και την κατάρρευση της  «δυνατής αρχής», που ευαγγελιζόταν η «Ενωτική Πρωτοβουλία». Οι εξελίξεις είναι  καταιγιστικές. 

Οι πολίτες της γύρισαν την πλάτη, αφού διαπίστωσαν την πλήρη αποτυχία της σε όλα τα επίπεδα. Ένας ανίσχυρος δήμαρχος, εμβρόντητος από την πορεία των πραγμάτων, ανίκανος να τιθασεύσει τα διαλυτικά φαινόμενα στην παράταξη του, να διοικήσει αποτελεσματικά το Δήμο.

Αλλά όλα αυτά σε λίγο θα αποτελούν ένα θλιβερό παρελθόν, που αφήνουμε πίσω οριστικά. Σήμερα μια νέα πραγματικότητα χαράζει, που γεννά πολλές ελπίδες.  Ένα νέο ρεύμα εξουσίας αυτοδιοικητικών και κοινωνικών δυνάμεων, με νέα ηγεσία, νέο υποψήφιο Δήμαρχο, νέα γενιά στελεχών. Μια νέα σελίδα, που με την ψήφο μας θα ανατάξει το Δήμο και θα τον οδηγήσει στο δρόμο της Ανάπτυξης - οι Ανοιχτοί Ορίζοντες και ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης.

Βήμα-βήμα οικοδομήθηκε μια ευρεία  συμμαχία από Ενεργούς Πολίτες, την Δημιουργική Ομάδα Διονύσου, την Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου,  τους Ανοιχτούς Ορίζοντες και άλλες δυνάμεις. Βασισμένη σε στέρεες προγραμματικές συμφωνίες και συνθέσεις, με συλλογικότητα, ισοτιμία και συναίνεση. Που εγγυάται τη συνέχεια με σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. Με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη της πόλης.

Ας την καλωσορίσουμε με όλη μας την καρδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου