Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ντροπή και αίσχος στο Δήμο Διονύσου


Αναδημοσίευση από-   http://motori.gr/opinion/7750/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%AF%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%BF%CF%85

Γιάννης Σταυρόπουλος | 12/04/2014

Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για Δήμους-Περιφέρειες και θα θέλαμε πολύ να μάθουμε εάν ο νυν Δήμαρχος Διονύσου θα ξαναβάλει υποψηφιότητα.

Διότι, εάν το κάνει όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, που, διαθέτουν αυτοκίνητο θα πρέπει να τον «μαυρίσουν».

Και, ρωτάμε, ευθέως: Είναι δρόμοι αυτοί που έχετε κύριε;

Επιεικώς απαράδεκτοι σε κατοικημένες περιοχές, όπως αυτή, μπροστά και από το ίδιο το Δημαρχείο, στον Άγιο Στέφανο. Η εικόνα είναι άθλια. Δεκάδες λακούβες, βαθιές εγκάρσιες τομές, ακόμη και νεροφαγώματα, που γίνονται τυφλές παγίδες, ειδικά, εκεί κοντά στις γραμμές του τρένου, όταν βρέχει.

Δύο φορές περάσαμε από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, και τις δύο καταστρέψαμε τα λάστιχα του αυτοκινήτου μας.  Τη δεύτερη, μάλιστα, ήταν νύχτα και παραλίγο να σκοτωθούμε από την ολισθηρότητα, αφού παντού έρεαν ανεξέλεγκτα, από διάφορα σημεία, νερά, τα οποία, προφανώς, επειδή μύριζαν αφόρητα ήταν λύματα!!!

Εσείς, κύριε Δήμαρχε, από αυτόν τον δρόμο περνάτε καθόλου; Ή, μήπως, σνομπάρετε;

Πως έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να εξελιχθούν σε αυτό το χάλι οι δρόμοι του Αγίου Στεφάνου;

Ευτυχώς, για σας, που δεν ψηφίζω στην περιοχή σας, αλλά, μην ανησυχείτε το «θάψιμο» το έχετε «φάει», και ,το χειρότερο είναι ότι συμφωνούν και οι κάτοικοι, σε συζητήσεις που έχουν γίνει, διότι, δεν έχετε κάνει, απολύτως, τίποτε στο συγκεκριμένο τομέα -ούτε προς την κατεύθυνση της διευθέτησης της κυκλοφορίας στον κύριο άξονα από την Εθνική Οδό προς Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Δροσιά κλπ, που, είναι σκέτο βασανιστήριο…

Πρωτίστως, τίθεται ζήτημα ασφάλειας για τους οδηγούς και τους πεζούς κατ’ επέκταση, αφού, πεζοδρόμια-διαβάσεις κινούνται στη σφαίρα του ανύπαρκτου. Υπάρχει, φυσικά και πρόβλημα οικονομίας,  διότι, αν οδηγείς κάθε μέρα σε ένα οδικό δίκτυο που θυμίζει βομβαρδισμένο έδαφος, σαφώς και πιο γρήγορα θα αναγκαστείς να αλλάξεις ελαστικά, αμορτισέρ, φρένα κλπ.

Από αυτά και μόνο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς εάν το Δημαρχείο του οποίου ηγείσθε είναι νοικοκυρεμένο ή όχι.

«Αντε γεια», όπως έλεγε και ο κύριος Τάκης Τσουκαλάς…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου