Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ξέχασαν το Στέκι στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου;

Αναδημοσίευση από την  ηλεκτρονική εφημερίδα  Οδός  Διονύσου-
http://www.odosdionysou.gr

Ήταν πριν από ένα χρόνο που το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αναζήτηση χώρου που θα στέγαζε το στέκι των κατοίκων, το περίφημο Εντευκτήριο. Το σχετικό θέμα αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων τις τελευταίες δεκαετίες(!), αλλά καμιά Δημοτική Αρχή μέχρι τώρα δεν έχει κατορθώσει να το καλύψει.

Σύμφωνα με την καταγγελία αλλά και την επισήμανση του ανεξάρτητου πια τοπικού συμβούλου Τ. Μπάση στο facebook, το Τ.Σ. μετά και από συνεννόηση με το Δήμαρχο Διονύσου, ήρθε προ έτους σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του ιδανικότερου για τη στέγαση του Εντευκτηρίου χώρου, δίπλα στο καινούργιο καφέ SAFE HOUSE. Η τιμή ενοικίασης που τότε είχε συζητηθεί ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα για το Δήμο, και όλοι πίστευαν πως το Εντευκτήριο ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί.

Έκτοτε, όμως, όπως ρητά τονίζει ο κ. Μπάσης, η Διοίκηση του Δήμου ουδέν έχει πράξει προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ και ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του δηλώνει που ουδείς αρμόδιος από το Δήμο έχει επιδιώξει σχετική συνάντηση. Ο κ. Μπάσης μάλιστα, χαρακτηρίζοντας το Στέκι «όνειρο απατηλό» προτρέπει τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΕΣΤΙΑ Μ. Γαρεφαλάκη να επιληφθεί του θέματος και να δώσει ο ίδιος μιαν απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου