Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ένωση Γονέων Διονύσου: Δωρεάν έκδοση ατομικών δελτίων Υγείας μαθητών

Αναδημοσίευση από- http://www.enosigoneondionisou.gr/2013/09/blog-post_30.html

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων για την διασφάλιση της υγείας των μαθητών του Δήμου μας ,στις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες , έχει προβεί από τις αρχές Ιουνίου   σε μια σειρά ενέργειες προς Περιφέρεια, Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, ΕΟΠΥΥ Αγ. Στεφάνου, προκειμένου να συγκροτηθεί κλιμάκιο από Επαγγελματίες Υγείας- Καρδιολόγο, Παιδίατρο η Γενικό Ιατρό, Οφθαλμίατρο , Επισκέπτη Υγείας και Νοσηλεύτρια με σκοπό να Χορηγηθούν  τα Ατομικά Δελτία υγείας  μαθητών του Δήμου μας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με το έγγραφο  Αριθ. Πρωτοκόλλου 609  ( επισυνάπτεται) το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου μας κάνει γνωστό ότι το αίτημα μας ικανοποιήθηκε και το πρώτο ραντεβού των μαθητών του Δήμου μας  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/9/2013.

Σας διευκρινίζουμε ότι αφορά όλους τους μαθητές (ανασφάλιστους και μη ) και θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο μέλος του ΔΣ της Ένωσης  κα Όλγα Χαροκόπου, η οποία θα συντονίσει την προσέλευση των μαθητών, στο τηλ 2295320065 από 8:00μμ έως 14:00 μ.μ. ή  να στείλετε ερωτήσεις στην ηλεκτρονική Διεύθυνση της Ένωσης Γονέων enosigoneondionisou (at) gmail.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου