Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Σε πλήρες αδιέξοδο η δημοτική αρχή Διονύσου

Είναι ολοφάνερη εδώ και μήνες η αδυναμία της δημοτικής αρχής να ασκήσει διοίκηση στον Δήμο.
Με αποτέλεσμα την δραματική επιδείνωση της καθημερινότητας των Δημοτών και την αποτελμάτωση όλων των εκκρεμών υποθέσεων.

Η  κατάσταση επιδεινώθηκε στις 2 τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου φάνηκε η αδυναμία της να συγκεντρώσει την πλειοψηφία για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2014. Έτσι, ένα σοβαρό εργαλείο άσκησης της δημοτικής πολιτικής -το δεύτερο σε σπουδαιότητα μετά τον Προϋπολογισμό- παραμένει στον αέρα, καταδεικνύοντας την ανικανότητα αυτής της δημοτικής αρχής. Που παραμένει μειοψηφία όχι μόνο στην κοινωνία αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ίδια αδυναμία της αναμένεται να εμφανισθεί και στον Προϋπολογισμό του 2014, αφού όλες ανεξαίρετα οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι διαθέτουν την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι εξελίξεις αυτές κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη της απομάκρυνσης αυτής της δημοτικής αρχής και της δημιουργίας ενός συνασπισμού δυνάμεων, που θα διεκδικήσει νικηφόρα την εξουσία στις δημοτικές εκλογές τον Μάϊο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου