Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Βούκινο στο Διόνυσο…..



του Παναγιώτη Μ. Σταθόπουλου
Συμβούλου Επικοινωνίας

Επειδή αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη.
Επανέρχομαι, για τελευταία φορά προς το παρόν, στη στοχοποίηση μου από σχολιαστή στο blog  Διονυσοσκουφίτσα. Πήγαν με ένα σμπάρο να πιάσουν όχι δυο αλλά τρία τρυγόνια (δήμαρχος, Ντούντα, Σταθόπουλος). Προσχηματική αφορμή ήταν το Δημοψήφισμα.
Βαθύτερη επιδίωξη είναι η εξουδετέρωση των όποιων εμποδίων, κατά τη γνώμη τους, για αλλαγές συσχετισμών στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής και ειδικά στον επικεφαλής της δήμαρχο. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε δριμύτεροι για τις σχετικές διεργασίες…

Ας εξηγηθούμε, λοιπόν, στα ίσια και χωρίς ανωνυμίες περιττές.
Ας αναμετρηθούμε στο άπλετο φως της δημοσιότητας και χωρίς περιστροφές. Κι επειδή το ξέρω αυτό το παιχνίδι καλά, από τις συγκρούσεις με το καθεστώς Καλαφατέλη και τη Συμμαχία για τον Πολίτη, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Είναι γνωστό το κέντρο αυτών των σχολιασμών στη  ΔιονυσοΣκουφίτσα. Ας μην υπάρχει καμιά αμφιβολία γιαυτό. Κι επειδή δεν είμαι, ποτέ δεν ήμουν, οπαδός της θεωρίας της Συνομωσίας, ξέρω πολύ καλά το βάρος αυτών που αποκαλύπτω. Γιατί, συνήθως, είμαι καλά πληροφορημένος  αν και 100 χιλιόμετρα μακριά από τον Διόνυσο…

Είναι το ίδιο ακριβώς κέντρο που στις δημοτικές εκλογές τον Μάϊο του 2014, συνέλαβε την ιδέα και την υλοποίησε μεταξύ του 1ου και του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών για συμφωνία των Ανοιχτών Οριζόντων με τον Σύριζα Διονύσου. Που πρόβλεπε- στήριξη στο 2ο γύρο του Ζαμάνη και στήριξη των Ανοιχτών Οριζόντων στην κα Ρένα  Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής.
Υπήρξαν μάλιστα σχετικές συζητήσεις και συναντήσεις σε σπίτι ηγετικού στελέχους του Σύριζα στο Διόνυσο για το κλείσιμο της σχετικής συμφωνίας. Το σχέδιο υλοποιήθηκε με ακρίβεια κι επιτυχία αμοιβαία επωφελή και για τις δυο πλευρές. Αυτό ακριβώς θυμίζει στον Ζαμάνη ένα από τα σχόλια στη ΔιονυσοΣκουφίτσα.

Ας μην αποπειραθούν κάποιοι μικρόνοες νέες στοχοποιήσεις και φτηνές διαψεύσεις, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες και ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου