Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Χλεύη μόνο για τον σαλτιμπάγκο του Αγ. Στεφάνου



Μετά την περιβόητη  Κουτάλα του Διονύσου, ήρθε η σειρά του  Σαλτιμπάγκου εξ Αγίου Στεφάνου. Κοινός παρονομαστής και των δυο η Αθλιότητα, δείγμα της παιδείας και της εν γένει συγκρότησης τους. Η μόνη απάντηση που αξίζει στα ερπετά είναι η Χλεύη και Περιφρόνηση. Να ζητήσω μόνο συγγνώμη από τους φίλους Νίκο Γκίκα και Λένα Χριστοφίδου για το παραλήρημα του Σαλτιμπάγκου…

Ιδού το νέο «κατόρθωμα» τους, όπως αποτυπώνεται στο blog  ΔιονυσοΣκουφίτσα-
Ανώνυμος 20/7/15 5:27 μ.μ.

Φιλε Π. Στ.,
Είσαι ενοχλημένος όπως λες, από διάφορα "επικριτικά" για σένα σχόλια που δημοσιεύονται στη "Διονυσοσκουφίτσα". Και μάλιστα κατηγορείς παράλληλα τη Διονυσοσκουφίτσα που ανεβάζει κάποια σχόλια που δεν σου αρέσουν, τον Πετρόπουλο που φοβάσαι μη σου φάει τη θέση, τον προηγούμενο Δήμαρχο που τον στολίζεις κανονικότατα και την "Βοδεινή" όπως την λες. Κανένα στην απ' έξω.

Πλην του νυν Δημάρχου που συνεχώς εκθειάζεις αυτόν και το ανύπαρκτο έργο του. Αναρωτιέμαι αν αυτό οφείλεται στη συνειδητοποίηση των αιτίων της κριτικής που σου γίνεται ή απλώς στη "δυσανεξία" σου στην κριτική. Δεν μας αφήνεις ρε Π. Στ. με τις αμπελοφιλοσοφίες σου !
Άφησε τις νουθεσίες, τους πολιτικούς αφορισμούς (όπως : μια φορά αριστερά, ποτέ αριστερά) και τα κηρύγματα που "συγγράφεις", όπως και τα "επι παραγγελία" σχόλια που βάζεις να σου αναρτήσουν κάποιοι άλλοι εντεταλμένοι Πασόκοι, στις δυο ομάδες (βλέπε Ν.Γ. + Λ.Χ. ) και στο blogs που έχεις, γιατί εμείς οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" αναγνωρίζουμε τους φανφαρόνους και ξέρουμε που αποσκοπείς.

Και για να είμαι σαφής και για να μαθαίνει ο κόσμος ! Γνωρίζουμε το "φαγοπότι" με την "κουτάλα" που έκανες όταν υπηρετούσες στους Νοτιάδες, δήθεν προσφέροντες "μοναδικές" υπηρεσίες ως "σύμβουλος επικοινωνίας" για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Δήμο, αλλά κι αλλού,
(δ.λ.δ. φύκια για μεταξωτές κορδέλες). Όπως επίσης γνωρίζουμε πόσο καλά είχε βολευτεί η σύζυγος με την "μεταθεσούλα" απο την κα Υφυπουργό. Να 'ναι καλά το ΠΑΣΟΚ όταν βασίλευε ! Ήταν τότε που χόρευες το "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας". Αλλά έχουμε κι άλλα !

Τώρα, τι έγινε ; Ξεμείναμε από ευρώπουλα εκεί στην Κόρινθο που ζούμε και βάλαμε μπροστά τη μηχανή ; Κατ' αρχή όπως φαίνεται, αποκηρύξαμε ολόκληρο το παρελθόν μας, ιδέες, γνωστούς και φίλους και στη συνέχεια πιάσαμε το "ξεσκονόπανο", το "λιβανιστήρι", τη "βούρτσα" (πες το όπως θες, για να μη σε προσβάλλω) ώστε να μας προσέξει ο κ. Δήμαρχος Διονύσου και να μας "προσφέρει" θεσούλα έναντι "αμοιβούλας", αντάξια των "ικανοτήτων" μας, ώστε να ασκήσουμε, όπως γράφεις κι εσύ αυτό που ξέρεις καλά να κάνεις :

Την σπέκουλα, την προβοκάτσια και την κίτρινη παραπληροφόρηση μαζί με μπόλικη καλής ποιότητας λάσπη !
Πες, πες κάτι θα μείνει ! Μαζέψου !
Μη μας προκαλείς γιατί θα έχουμε συνέχεια. Και μην ξεχνάς τον Αβραάμ. Ο γερόλυκος καιροφυλακτεί !

Η μόνη απάντηση που αξίζει στα ερπετά
 είναι η Χλεύη και Περιφρόνηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου