Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Προχωρεί η Διαφάνεια και στον Θέσπι



Τη Μεγάλη Δευτέρα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι, μεταξύ των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν είναι και τα εξής:

1.         Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 από ορκωτό λογιστή.
2.         Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την σύνταξη οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 και παρακολούθησης της διπλογραφικής μεθόδου για το έτος 2015.

Μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτές οι δυο πρωτοβουλίες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΕΣΠΙ καταδεικνύουν τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να προωθήσει την Διαφάνεια σε όλες τις δράσεις και αυτού του Νομικού Προσώπου.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη τομή στα δημοτικά πράγματα του Διονύσου, που ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτηση των δημοτών για χρηστή διαχείριση των χρημάτων του Δήμου, χωρίς εκπτώσεις και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της Διαφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου