Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Άλματα στο κενό από την δημοτική αρχή


Αναδημοσίευση από την  Οδό  Διονύσου- http://www.odosdionysou.gr

Δεν πραγματοποιήθηκε- οποία έκπληξις!- ούτε αυτή, η 32η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου. Με παρόντες μόνον 17 από τους 41 δημοτικούς συμβούλους, και εν μέσω αντεγκλήσεων ανάμεσα στο Δήμαρχο Διονύσου («απεργάζεστε παιχνίδια σε βάρος του Δήμου») και συμβούλων της μειοψηφίας («αποδομείτε και απαξιώνετε τη μειοψηφία») , ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  αφού πήρε παρουσίες και επιβεβαιώθηκε η έλλειψη απαρτίας, ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ακόμη μιας έκτακτης και κατεπείγουσας αυτή τη φορά συνεδρίασης τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα. Και θα είναι η τρίτη φορά που συγκαλείται Δημοτικό Συμβούλιο με τα ίδια 20 θέματα, πράγμα που σημαίνει πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία έστω και του 1/3 του συνολικού αριθμού των συμβούλων, δηλαδή έστω και με 14 παρόντες.

Για την ιστορία, σήμερα από τη συνεδρίαση απουσίαζε σύσσωμη η μείζων μειοψηφία, που μάλιστα έστειλε επιστολή  στον Πρόεδρο του Δ.Σ., με την οποία κατήγγελλε την πρακτική της Διοίκησης του Δήμου να ορίζει συνεδριάσεις άλλη- πλην Δευτέρας- ημέρα, κατά παράβαση των σχετικών άρθρων του Κανονισμού Λειτουργίας.

Πάντως όλοι οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, εμφανώς εκνευρισμένοι, κατηγορούσαν αλλήλους- ανάλογα με την παράταξη στην οποία ανήκουν- επιρρίπτοντας ευθύνες οι μεν στους δε, και μιλώντας ως συνήθως για καραγκιοζιλίκια, κοροϊδία και ανάληψη ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου