Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου για τις δημοτικές εκλογές


Αναδημοσίευση από- 

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές, όχι μόνο επειδή για την αριστερά η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύτταρο της δημοκρατίας αλλά και επειδή η συγκεκριμένη συγκυρία της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης τις καθιστά ιδιαίτερα κρίσιμες.

Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μεγάλη βαρύτητα στις εκλογές αυτές συμβάλλοντας στην ανασυγκρότηση και λειτουργία των υπαρχουσών δημοτικών παρατάξεων αλλά και στη συγκρότηση νέων, οι οποίες με τη συμμετοχή ευρύτερων κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων και την αποφασιστική συμμετοχή κατοίκων της γειτονιάς και του Δήμου, θα αποτελέσουν μέτωπα αντίστασης και ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών, θα επεξεργασθούν νέες εναλλακτικές προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και θα παλέψουν για την υλοποίησή τους.

Η συνέλευση της οργάνωσής μας, αποφάσισε τη δημιουργία δημοτικής παράταξης στο Δήμο μας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, με μόνιμο χαρακτήρα, δημοκρατική λειτουργία και συμμετοχή δημοκρατικών πολιτών ανεξαρτήτως κομματικής προελεύσεως, που είναι ηθικά ακέραιοι, δεν βαρύνονται με τη φαύλη διαχείριση του παρελθόντος και θα αποδεχθούν τις αρχές που θα θέσει η Ιδρυτική Διακήρυξη της παράταξης.

Στα πλαίσια αυτά η αυτοδιοικητική ομάδα δουλειάς της οργάνωσής μας, που πλαισιώθηκε από μεγάλο αριθμό συντρόφων και με συμμετοχή της συντονιστικής επιτροπής, συνέταξε και επεξεργάστηκε με μεγάλη επιμέλεια και σε πολλές συνεδριάσεις, την Ιδρυτική Διακήρυξη παράταξης, με το όνομα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" .

Η ΣΕ της οργάνωσης θεωρεί ότι η Διακήρυξη αυτή κινείται στα πλαίσια των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ και των αποφάσεων της οργάνωσής μας και καλεί τους συντρόφους και τις συντρόφισσες όχι μόνο να την υπογράψουν αλλά και να πλαισιώσουν την παράταξη και να αγωνιστούν μέσα από τις γραμμές της για την εκλογική της επιτυχία με στόχο να γίνει η αυτοδιοίκηση θεσμός λαϊκός-συμμετοχικός και αποτελεσματικός για τους πολίτες.

Για τα μέλη της Οργάνωσής μας η συμμετοχή στην δημοτική παράταξη που ιδρύθηκε έχει το νόημα της συλλογικής πολιτικής λειτουργίας, οφείλουν δηλαδή να εκφράζουν πάντοτε στην παράταξη τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της οργάνωσης καθώς και να αναδεικνύουν και να υποστηρίζουν τις θέσεις και τα οράματα του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερα δε τα μέλη μας πρέπει να υποστηρίζουν πάντα ως επικεφαλής της παράταξης και ως υποψήφιο δήμαρχο αποκλειστικά και μόνο το πρόσωπο που θα προτείνει η συνέλευση της Οργάνωσης.

Σύντροφοι ας στρατευθούμε και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τις δυνάμεις της κοινωνίας για την κρίσιμη αυτή μάχη που θα είναι αφετηρία για τη μεγάλη ανατροπή.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ 25 Νοεμβρίου 2013

Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου