Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Διάψευση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της "ονοματολογίας" των Δημοτικών Εκλογών.....


Ερώτημα:
Ποιος όμως ειδικά για τον Διόνυσο, διέρρευσε στην aftodioikisi.gr το σχετικό όνομα και όχι κάποιο άλλο π.χ.;
Γιατί από μόνος του ο δημοσιογράφος δεν ξύπνησε ένα πρωϊ με τα σχετικά ονόματα για την Αττική........



Αναδημοσίευση από-  http://www.epoli.gr/episimi-diapseysi-syriza-onomatologias-a-66165.html

Να μην πέσουν «στην παγίδα της ονοματολογίας που αποπροσανατολίζει» καλεί τους φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του κόμματος ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ δημοσιεύματα, σχετικά με τους υποψηφίους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι όποιες διαρροές ουδεμία σχέση έχουν με το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του κόμματος, το οποίο παρακολουθεί και μεταφέρει την απόφαση της Κ.Ε του Κόμματος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, που λήφθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την οποία οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται συντεταγμένα και με δημοκρατικό τρόπο από τα Όργανα του Κόμματος και τις Δημοτικές Παρατάξεις» και συνεχίζει:

«Είναι προφανές ότι, τα μέλη του τμήματος, σύμφωνα με τη φιλοσοφία και του Κόμματος, ούτε παρεμβαίνουν, ούτε πολύ περισσότερο ευνοούν τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο. Σέβονται απόλυτα τις διαδικασίες των τοπικών οργανώσεων και την αυτονομία των δημοτικών κινήσεων».
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η Κ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα συνέλθει στα μέσα του Γενάρη με θέμα τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές».

«Αποκυήματα φαντασίας» χαρακτήρισε σε επικοινωνία του με το epoli.gr, στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τα όσα δημοσιεύονται, περί δήθεν αποφασισμένων κομματικών χρισμάτων σε υποψηφίους αιρετούς της Τ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου