Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος δημοτικός σύμβουλος του Διονύσου πατάει σε 2 βάρκες;



Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τη Νέα Πνοή για τον Διόνυσο, που έχει ως επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μπιτάκο. Από τότε συμμετείχε κανονικά στις διαδικασίες αυτής της παράταξης, είχε αναλάβει μάλιστα όπως ανακοινώθηκε δημόσια με Δελτίο Τύπου συντονιστής-εκπρόσωπος των δημοτικών και τοπικών της συμβούλων. Έτσι εμφανιζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Ώσπου ξαφνικά, η δημοτική παράταξη Συμμαχία για τον Πολίτη ανακοινώνει κι αυτή με Δελτία Τύπου ότι, δραστηριοποιείται στις γραμμές της. Και συμμετέχει στις διάφορες Επιτροπές της, όπως εκείνη των Συνεργασιών κλπ. Να σημειωθεί εδώ ότι, η Συμμαχία για τον Πολίτη δεν εξέλεξε κανέναν δημοτικό σύμβουλο στις δημοτικές εκλογές, στις οποίες συνεργάστηκε με τη Νέα Πνοή.

Τυπικά, δεν θα υπήρχε κανένα πολιτικό και δεοντολογικό πρόβλημα, αφού επρόκειτο για δυο συνεργαζόμενες στις εκλογές παρατάξεις. Από τότε κύλησε όμως πολύ νερό στ΄ αυλάκι, που τις οδήγησε κάποια στιγμή σε ανοιχτή ρήξη. Να θυμηθούμε τους μύδρους και τα δηλητηριώδη βέλη που εξαπέλυσε δημόσια λίγο μετά τις εκλογές ο πρόεδρος της Συμμαχίας κ. Βορριάς σε βάρος της Νέας Πνοής και προσωπικά εις βάρος του κ. Μπιτάκου (ενός εκ των στενότερων συνεργατών του στη διάρκεια της θητείας του ως δημάρχου Αγ. Στεφάνου την περίοδο 2007-2010).

Η πολεμική δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίστηκε υπόγεια μέχρι σήμερα. Σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους, κορυφαία στελέχη της Συμμαχίας δεν φείδονται  χαρακτηρισμών για τον κ. Μπιτάκο, χαρακτηρίζοντας τον  «λίγο»  κι ότι, έχει μετατραπεί σε  «υποχείριο»  του κ. Μάριου Λουκάτου.

Μέσα σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα και τα προφανή αδιέξοδα που βιώνουν τα  συγκεκριμένα δημοτικά σχήματα, ο δημοτικός μας σύμβουλος περπατάει σε τεντωμένο σκοινί ως γνήσιος ισορροπιστής. Μέχρι πότε;
Κύριε Γιάννη Φωτάκη, οφείλεις μια δημόσια εξήγηση για όλα αυτά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου