Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Διονύσης Ζαμάνης για την ημέρα της Μητέρας

Με αφορμή την ημέρα της Μητέρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Γιορτάζουμε σήμερα την παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μια μέρα τιμής της μητέρας και της μητρότητας. Ο σεβασμός μας δεν μπορεί να είναι μια τυπική υποχρέωση και να εξαντλείται σε μια μόνο ημέρα αλλά οφείλει να είναι μια διαρκής φροντίδα.

Ιδιαίτερη είναι η ευθύνη των θεσμικών εκφράσεων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης να δείξει έμπρακτα την ευαισθησία της, απλώνοντας ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει να δείξει ένα σοβαρό έργο στον τομέα αυτό.

Η παράταξη μας  Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες  έχει καταθέσει τις δεσμεύσεις της και μια ολοκληρωμένη δέσμη δράσεων (βρεφονηπιακοί σταθμοί, προγράμματα συμβουλευτικής και προληπτικής ιατρικής, σύγχρονες σχολικές υποδομές, εργαστήριο για την ανίχνευση, διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και δυσλεξίας  κ.α.) που θα ενισχύσουν ουσιαστικά το δύσκολο έργο της ανατροφής των παιδιών,  κάθε μητέρας στο Δήμο Διονύσου.

Εύχομαι στην κάθε μητέρα ξεχωριστά, να είναι υγιής, να έχει δύναμη ψυχής για να ανταπεξέλθει στο μοναδικό έργο της και βέβαια να καμαρώσει  το κάθε παιδί της όπως επιθυμεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου