Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Διονύση Ζαμάνη στον Άγιο Στέφανο







Στις  γειτονιές και τα καταστήματα του Αγίου Στεφάνου έκανε περιοδεία προσωπικής γνωριμίας, το Σάββατο το πρωί 10 Μαΐου,  ο Διονύσης Ζαμάνης μαζί με υποψήφιους Συμβούλους των «Ανοιχτών Οριζόντων» στον Άγιο Στέφανο, όπου έτυχαν θερμής και εγκάρδιας υποδοχής.

Ο Διονύσης Ζαμάνης συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματά τους και  άκουσε τα παράπονά τους για την απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Τους διαβεβαίωσε ότι, από τις άμεσες προτεραιότητές του, είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Στις συζητήσεις του με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματα από την ερημοποίηση της τοπικής Αγοράς, τόνισε ότι οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» έχουν συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις – παρεμβάσεις που μπορούν να τονώσουν την τοπική αγορά.

Καθ ‘ όλη τη διάρκεια της περιοδείας, οι  υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι μοίρασαν το έντυπο με το Πρόγραμμα της παράταξης, που εντυπωσίασε με την περιεκτικότητά, την καινοτομία  και την καλαισθησία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου