Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα αδιέξοδα και οι ευσεβείς πόθοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Διονύσου



Συχνά-πυκνά ζούμε στο Δήμο Διονύσου τραγελαφικές καταστάσεις στο χώρο της αντιπολίτευσης, που μόνο θλίψη προκαλούν για την πλήρη αδυναμία να ασκήσει το θεσμικό της ρόλο. Αρκείται περιοδικά στην εκτόξευση πυροτεχνημάτων κι άσφαιρων πυρών, μόνο και μόνο για να θυμίζει στους εναπομείναντες οπαδούς την ύπαρξη της και να μην την σκεπάσει η λήθη.

Τελευταίο  «κατόρθωμα»  της η απελπισμένη προσπάθεια να καθυστερήσει το δημοτικό έργο, αρνούμενη με αστείες δικαιολογίες να συμβάλει, στο μέτρο που της αναλογεί, στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από κοντά και μια δράκα γνωστών και μη εξαιρετέων σχολιαστών, που ζώντας επί μακρύ χρονικό διάστημα στο περιθώριο, αδυνατούν να αντιληφθούν στοιχειωδώς την εξελισσόμενη πραγματικότητα και μένουν κολλημένοι στις εμμονές και ιδεοληψίες τους. Ανίκανοι να επιδράσουν θετικά στα δρώμενα, αρκούνται συχνά-πυκνά σε θλιβερές πολιτικές απρέπειες μόνο και μόνο για να εκτονωθούν.

Δικαιολογημένα, όλοι αυτοί δείχνουν φόβο μπροστά στο έργο που πραγματοποιείται από την δημοτική αρχή. Ένα έργο πολύ σημαντικό για μόλις δυο χρόνια από την ανάδειξη της. Τέτοιο έργο έχει πολλά χρόνια να δει ο Διόνυσος, παρά τη δραματική περικοπή των κρατικών πόρων προς την Αυτοδιοίκηση και τη γενικότερη κρίση που εξελίσσεται στη χώρα κι επηρεάζει αρνητικά τους Δήμους.

Ας είναι σίγουροι οι ανησυχούντες ότι, η συμμαχία ευρύτερων δυνάμεων που αναδείχθηκε νικήτρια στις δημοτικές εκλογές του 2014, θα συνεχίσει την πορεία της αταλάντευτα και ανανεωμένη θα βάλει τη σφραγίδα της  στις επόμενες εκλογές. Και τούτο παρά τις εμφανείς αδυναμίες στη λειτουργία της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου