Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκάλυψη: απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Καλογρίτσα 5 μήνες τώρα...

Απλήρωτοι εδώ και μήνες είναι οι εργαζόμενοι σε εργοτάξια της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ του Χρήστου Καλογρίτσα. Παράλληλα,  όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Αlpha την ίδια μέρα που ο  Καλογρίτσας προσέφερε εκατομμύρια στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, σφραγιζόταν ακάλυπτη επιταγή του προς μηχανικό της εταιρείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, τα έργα που έχει αναλάβει η κατασκευαστική του εταιρεία δεν προχωρούν, αφού οι εργαζόμενοι απεργούν καθώς παραμένουν απλήρωτοι από δύο έως και πέντες μήνες.

Σήμερα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι εργαζόμενοι της ΤΟΞΟΤΗΣ στο εργοτάξιο της Κορίνθου αποφάσισαν να παρατείνουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες.

Κάποιοι από αυτούς, έσπευσαν να πάρουν και τα εργαλεία τους από το εργοτάξιο, φοβούμενοι τα χειρότερα. Σε απεργιακές κινητοποιήσεις όμως, είναι και οι 120 εργαζόμενοι στο εργοτάξιο του Βοτανικού, καθώς όπως καταγγέλουν τους οφείλονται δεδουλευμένα 2- 5 μηνών, ανάλογα με την ειδικότητα.

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν και για την κατάσταση στα εργοτάξια του Διονύσου, όπου έχουν σταματήσει οι σχετικές εργασίες κατασκευής της αποχέτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου