Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέες προοπτικές συνεργασίας ευρύτερων δυνάμεων

Στον Διόνυσο διαμορφώνονται πλέον ρεαλιστικές δυνατότητες για την αλλαγή και ανανέωση του δημοτικού σκηνικού, με την συνεργασία ευρύτερων δυνάμεων όπως απέδειξε και η συγκέντρωση με πρωτοβουλία της Ομάδας των 4 ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και άλλων πολιτών (Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, 18.06.2013).

Σταθμό στην πορεία για την αλλαγή των δεδομένων αποτέλεσε η Πρόσκληση Ελπίδας για τον Διόνυσο 48 πολιτών και αυτοδιοικητικών στελεχών (Διακήρυξη, 15.06.2013), που αποτελεί το επιστέγασμα επίμονων  διαδικασιών Διαλόγου. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες, με απογοητεύσεις και πισωγυρίσματα, για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα που δικαιώνει κόπους και οράματα πολλών ανθρώπων. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία αποτελεί τον πρώτο σταθμό στη μακρά πορεία μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Στις διεργασίες που μας οδήγησαν στο σημερινό εγχείρημα, η Κίνηση  Ενεργοί Πολίτες Διονύσου –παρά το μικρό χρονικό διάστημα ζωής της- έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με συλλογικό πνεύμα, σταθερότητα, επιμονή κι ευελιξία. Για την επιτυχία της προσπάθειας αυτής δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, συμμετέχοντας στην  πρωτοβουλία  Πρόσκληση Ελπίδας για τον Διόνυσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου