Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Δήμαρχε Διονύσου, ήρθε η ώρα για τολμηρές πρωτοβουλίες!



Ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης, που οξύνεται συνεχώς, καταστρέφοντας κάθε Ελπίδα ανάκαμψης κι ανάταξης. Οι συνέπειες για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -ορατές δια γυμνού οφθαλμού-  ναρκοθετούν δραματικά τις δυνατότητες της.

Ζούμε εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο στο Διόνυσο μια καινούργια δημοτική αρχή, που παρά το δυσμενές περιβάλλον, προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για την καθημερινότητα των πολιτών. Δεν το πετυχαίνει πάντα στον επιθυμητό βαθμό και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα του έργου της είναι ορατά σε πολλά επίπεδα και οι πολίτες το αναγνωρίζουν, παρά τις ανεπιτυχείς εφόδους υπονόμευσης μιας ολιγάριθμης παρέας συμπολιτών μας. Μένουν πολλά ακόμη να γίνουν για να ξεπεραστούν σταδιακά και με σχέδιο υπαρκτές αρρυθμίες, αδράνειες, καθυστερήσεις, ανεπάρκειες.

Τώρα, είναι η στιγμή Δήμαρχε Διονύσου για συγκεκριμένες  πρωτοβουλίες συναίνεσης και σύνθεσης προς όλες ανεξαίρετα τις δυνάμεις που στήριξαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών την ανάδειξη των Ανοιχτών Οριζόντων σε πλειοψηφικό ρεύμα. Συντεταγμένα, χωρίς υστεροβουλίες και αστερίσκους. Όχι σαν μια στόχευση συγκυριακή κι επικοινωνιακή. Με σεβασμό στην αυτοτέλεια και τη δυνατότητα τους να προσφέρουν ουσιαστικά στο δημοτικό έργο.

Η πρόσκληση-πρόκληση απευθύνεται σε σένα προσωπικά Δήμαρχε Διονύσου, γιατί είσαι θεσμικά ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής και των Ανοιχτών Οριζόντων. Μα όχι μόνο γιαυτό. Αλλά κυτίως λόγω της αποδεδειγμένης ικανότητας σου να συνομιλείς καλοπροαίρετα, ειλικρινά, ανοιχτά και ισότιμα με διαφορετικές δυνάμεις. Χωρίς εκείνους τους διαμεσολαβητές και καλοθελητές παντός είδους, που αποδείχτηκε πως ευδοκιμούν  ιδιαιτέρως στο δημοτικό σκηνικό αλλά και στο εσωτερικό των Ανοιχτών Οριζόντων.

Τόλμησε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου