Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η Παρέα του Κρυονερίου συνεχίζει απτόητη να προκαλεί…



Το ξέρουν πια όλοι κι όχι μόνο οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Στο εσωτερικό της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής Διονύσου δρα συγκροτημένα αυτό που επικράτησε να ονομάζεται σημειολογικά Παρέα του Κρυονερίου. Όχι πως περιορίζεται γεωγραφικά στο Κρυονέρι αλλά επειδή η έδρα του Διευθυντηρίου της βρίσκεται εκεί.

Στην αρχή, ξεκίνησαν μεθοδικά την προσπάθεια να στήσουν τη δικτύωση τους σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, τοπικών συμβουλίων και φορέων της πόλης. Ακολούθησε σποραδικές έφοδοι κλεφτοπόλεμου από δω κι από κει, προκειμένου να καταγραφούν αντιδράσεις, αντιστάσεις κι η απήχηση των πρωτοβουλιών τους. Παράλληλα, στήθηκε ένα δίκτυο επικοινωνιακής προβολής τους στην κοινή γνώμη.

Κατόπιν, προχώρησαν σε προειδοποιητικές βολές στο εσωτερικό της πλειοψηφίας μέσω ανοικτών διαφοροποιήσεων-ανεξαρτοποιήσεων με αφορμή διάφορα προσχήματα. Μέχρι στιγμής όμως κινούνται σε περιφερειακό επίπεδο. Για ευνόητους λόγους, στο κεντρικό επίπεδο δηλώνουν «νομιμόφρονες» ακολουθώντας τη λενινιστική (αν και άσχετοι με αυτό το χώρο) στρατηγική- Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω.  Για πόσο ακόμη, αφού τα περιθώρια τους στενεύουν απελπιστικά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου