Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η Παρέα του Κρυονερίου: νάμαστε τώρα εδώ Διονύση Ζαμάνη…



Φαίνεται το ΄χει η μοίρα αυτού του Δήμου, να μην μπορεί να ξεφύγει από την πεπατημένη.
Παρά την ανατροπή του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών, παρά το σαφές μήνυμα αλλαγής σελίδας, κάποιοι  συστηματικά και συνειδητά επιδιώκουν να αλλοιώσουν τη βούληση της λαϊκής ψήφου.
Πάντα παρασκηνιακά κι υπόγεια, στο σκοτάδι, χωρίς να μπορούν να ορθώσουν ανάστημα στο φως του ήλιου. Μετρ του παλαιοκομματισμού και της αδιαφάνειας. Στο προσκήνιο προβάλλονται ως οι μόνοι αξιόλογοι, οι δραστήριοι που παράγουν έργο και τιμούν το θεσμικό τους ρόλο.
Τέτοια υποκρισία κι έπαρση.

Το  ΄φεραν τα πράγματα έτσι, που πάλι μια Παρέα εκ Κρυονερίου (δεν θα την ονοματίσουμε όπως λέγανε κάποιοι την άλλη παλιότερα) επιδιώκει να κουμαντάρει τα δημοτικά πράγματα. Αυτή η Παρέα από την άκρη της πόλης δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα, προσπαθώντας να κερδίσει πόντους στο εσωτερικό της δημοτικής πλειοψηφίας.
Κι όταν δεν το καταφέρνει, στελέχη της ανοίγουν πανιά γι΄ αλλού…

Το  ΄φεραν έτσι τα πράγματα, που πάλι μια  νεότερη Μεγαλειοτάτη κάνει αισθητή την παρουσία της στα του δήμου, όπως η αλήστου μνήμης παλιότερη εκ Διονύσου. Κινούμενη συνεχώς και πάντα εξωθεσμικά, ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα σαν καλή Κουτάλα που είναι, λοιδορώντας αδιακρίτως όποιον δεν υποκύπτει στα κελεύσματα της.
Οποία κατάντια κι ευτέλεια!

Ας είναι σίγουροι για ένα πράγμα: κι αυτοί θα  ΄χουν την ίδια τύχη με εκείνους της περιόδου 2011-2014…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου