Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Μήπως θέλει να αποδράσει ο κ. Τσίπρας;

(το σκίτσο δημοσιεύεται στη  Liberation)

Είναι πια φανερό σε όλο και περισσότερους πολίτες ότι,
ο  πρωθυπουργός οδήγησε τη χώρα σε μία ακόμα πράξη καταστροφής, τις τρίτες εκλογές μέσα σε 8 μήνες, αδιαφορώντας πλήρως , αυτός και η παρέα του  για την τύχη της χώρας. Καμία κυβέρνηση, από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν έδειξε τέτοια αδιαφορία για το εθνικό συμφέρονόπως η κυβέρνηση ΣυριζΑνελ.

Μέσα σε εφτά μόλις μήνες, προκάλεσαν ανεπανόρθωτες καταστροφές στην οικονομία (50 δις € μείωση των καταθέσεων, κλείσιμο των τραπεζών, ύφεση στην οικονομία, εκτίναξη της ανεργίας, νέο σκληρό μνημόνιο που συνεπάγεται μέτρα 14 δισ.) ενώ ταυτόχρονα μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι.

Στο τέλος, προχώρησαν στη μόνη πράξη που μπορούσε κανείς να περιμένει από τέτοιους ηγετίσκους, να δραπετεύσουν από την εξουσία πριν αρχίσουμε, μέσα στους επόμενους μήνες, να πληρώνουμε βαρύτατο το κόστος των πράξεων και παραλείψεων τους.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζει την αυξανόμενη αποσύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Και αυτή η αποσύνθεση, που θα αποτυπωθεί στο εκλογικό απότέλσμα, δεν είναι αναστρέψιμη. Να τελειώνουμε, λοιπόν, μια ώρα αρχύτερα με τους τυχοδιωκτισμούς και πειραματισμούς της αριστεράς σε όλες τις εκδοχές της, που για άλλη μια φορά μετά από 70 χρόνια διέψευσε παταγωδώς τις προσδοκίες και των πιο πιστών οπαδών της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου