Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μητρόπουλος: Ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε

Την πεποίθησή του ότι «δεν μπορεί να εφαρμοστεί το μνημόνιο» διετύπωσε την Κυριακή μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

"Ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε ηττηθήκαμε και δώσαμε αφορμή στον Σόιμπλε να χαίρεται για τη λιτότητά του, τον λιταρχισμό του" ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Μπορούσαμε να είχαμε σχέδιο, να μην είχαμε υπερβάλει, να μην είχαμε υποτιμήσει τον αντίπαλο και να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα", είπε.

"Καμία αριστερά δεν ανέλαβε τέτοιου περιεχομένου και σφοδρότητας πρόγραμμα" επανέλαβε.
 "Ξέρω ότι μετά και την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, στενοχωρούνται κάποιοι φίλοι και σύντροφοι, που θα εξακολουθήσουν να λένε ότι η αριστερά μάχεται" είπε δηκτικά.

Για το «παρών» στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου ο κ. Μητρόπουλος εξήγησε ότι "από πολυγραφότερος αποδομητής του μνημονίου δεν ήθελα να προδώσω τις αρχές μου". "Η πρώτη μείωση των συντάξεων άρχισε από την Παρασκευή, δεν μπορούσα να στηρίξω", διευκρίνισε.

Παράλληλα, τάχτηκε  κατά των εκλογών, λέγοντας πως "ανοήτως εισηγούνται κάποιοι εκλογές. Η απάντηση στην ήττα είναι ενωτικά, με ευρύτατη πολιτική συνεννόηση. Χρειάζεται να φύγουμε μπροστά".

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου