Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τριπλή ήττα στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου

Μια νέα σοβαρή δοκιμασία επιφύλαξε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου στις  20 Σεπτεμβρίου 2013. Που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την απώλεια της πλειοψηφίας και την πλήρη αδυναμία να προωθήσει την πολιτική της σε σοβαρά προβλήματα του δήμου και της πόλης. Τις συνέπειες αυτής της αδυναμίας και ανικανότητας τις ζουν  τρία χρόνια τώρα οι πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Σε τρία από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης υπέστη τριπλή ήττα.

  1. Τεχνικό Πρόγραμμα 2014: καταψηφίστηκε, αφού για άλλη μια φορά παρουσίασε μια έκθεση ιδεών, αναντίστοιχη με τις ανάγκες της πόλης, την πραγματικότητα και τις δυνατότητες του δήμου.
  2. Αποσύρθηκε άρον-άρον στη διάρκεια της συνεδρίασης η συζήτηση της αγοράς ακινήτου για την δημιουργία νέου κοιμητηρίου στον Άγιο Στέφανο, υπό τον φόβο της μη συγκέντρωσης της απαραίτητης πλειοψηφίας!
  3. Καταψηφίστηκε η πρόταση για την επιλογή τράπεζας για το άνοιγμα λογαριασμού προθεσμιακής κατάθεσης των χρηματικών διαθεσίμων του δήμου. Στην παρέμβαση του εκ μέρους της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Ζαμάνης απέδειξε τεκμηριωμένα ότι, η πρόταση της δημοτικής αρχής είναι μνημείο αδιαφάνειας και αναξιοπιστίας.

Είναι βέβαιο πλέον ότι, ελάχιστα πράγματα μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή τη δημοτική αρχή μέχρι τις δημοτικές εκλογές τον Μάϊο του 2014.

Τρία χρόνια είναι αρκετά!
Ωρίμασαν οι συνθήκες για την Ανατροπή και Ανανέωση, που θα φέρουν την Αναγέννηση του Διονύσου.
Η Συνεργασία για το Αύριο του Διονύσου το εγγυάται.
Μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο και Μαζί μπορούμε να το πραγματώσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου