Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι μαζί Μπορούμε


Απόσπασμα από  δήλωση του Νίκου  Αντάπαση, τοπικού συμβούλου Διονύσου της Συμμαχίας για τον Πολίτη,  10.9.2013

«Προσωπικά, διατύπωσα την άποψη ότι αποτελεί πρόκληση και μας προσβάλει, η επανάληψη, κάθε χρόνο και το 2011 και το 2012 και τώρα το 2013, της ίδιας συζήτησης για το δήθεν Τεχνικό Πρόγραμμα, μετά τη κοινή διαπίστωση ότι η Δημοτική Αρχή του κ. Καλαφατέλη, το πετά, κυριολεκτικά αμέσως, στο καλάθι των αχρήστων.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Για τους παραπάνω λόγους, σεβόμενος τον εαυτό μου και αυτούς που εκπροσωπώ, καταψήφισα το πρόγραμμα. Το αντίθετο, θα ήταν μία πράξη ανώφελη.

Για τους ίδιους λόγους, αυτή τη φορά, αποφάσισα να μη καλέσω, όπως άλλοτε, τους συναδέλφους Τοπικούς Συμβούλους, να παρασταθούμε, στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αλλάξουμε κάτι. Αυτό, όσο παραμένει Δήμαρχος ο κ. Καλαφατέλης, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ο κύριος αυτός ούτε θέλει (περί άλλων τυρβάζει), ούτε μπορεί (δεν έχει καν Δημοτικό Συμβούλιο).
Και να μη ξεχνάμε, ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή της περιοχής μας, άφησε στα Δημοτικά Ταμεία του, για έργα, το ιδιαίτερα σημαντικό ποσό των 2.000.000 €, για το οποίο απάντηση, μέχρι σήμερα, για το που διατέθηκε, δεν έχουμε λάβει.

Θεωρώ, όμως τώρα, υποχρέωση μου, επειδή η ώρα της κρίσης πλησιάζει, να βροντοφωνάξω, αυτό που, προσωπικά, έχω συνειδητοποιήσει, ότι για το καλό του τόπου, όλοι μας οφείλουμε, με την ψήφο μας, να θέσουμε τέρμα στη Δημοτική παρουσία του παραπάνω Κυρίου.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου