Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Διονύσου

Αναδημοσίευση από-  www.odosdionysou.gr

Δημόσια πρόσκληση προς εξωτερικούς συνεργάτες και εμπειρογνώμονες που θα συμβάλλουν στην εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου για την περίοδο 2015-2019 απευθύνει ο Δήμος Διονύσου και ο αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής. Όσοι ανταποκριθούν θα στελεχώσουν την Ομάδα Ειδικών Εμπειρογνωμόνων, που θα υποστηρίξει το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας.
Η σχετική πρόσκληση έχει ως εξής:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 

Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν, ως εξωτερικοί συνεργάτες – ειδικοί εμπειρογνώμονες, στην εκπόνηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου για την περίοδο 2015-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με τον τομέα της εμπειρίας τους, θα στελεχώσουν την Ομάδα Ειδικών Εμπειρογνωμόνων (Ο.Ε.Ε.), η οποία θα υποστηρίξει το έργο του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου, μέχρι και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014. 

Ηλίας Αρ. Υφαντής
Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου