Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Έργο με το «καλημέρα» στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου

 Αναδημοσίευση από-  www.odosdionysou.gr

Αλώνισαν τη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου και επούλωσαν λάκκους παλιούς και νέους που εγκυμονούσαν κινδύνους για πεζούς και οχήματα. Ο λόγος για τον Πρόεδρο Τ. Μπάση και συνεργεία του Δήμου, που τις τελευταίες ημέρες αποκατέστησαν με άσφαλτο ζημιές στο οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια πολλών δρόμων της πόλης, που είχαν προκληθεί από βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης. Οι βλάβες είχαν μεν επιδιορθωθεί, αλλά οι λακκούβες απόμειναν να χάσκουν.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάση, λακκούβες είχαν εντοπιστεί από παλιά στην Προμηθέως, τη Δημοκρατίας, την Καϊρη, τη Ραγκαβή, την Υψηλάντου, την Καβάφη αλλά ουδέποτε είχαν επουλωθεί.

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος ευχαριστεί για τη συνεργασία τους δυο αρμόδιους Αντιδημάρχους Β. Λυρούδια και Τ. Μπάση, αλλά και το προσωπικό του Δήμου που συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή:

Μετά από συνεργασία του Προέδρου της Δ.Ε. Διονύσου Τάσου Μπάση, του Αντιδημάρχου Διονύσου κ Λυρούδια Ευάγγελου και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ Μπάση Τάσου, έγινε άμεση παρέμβαση σε οδόστρωμα και πεζοδρόμια, η οποία έδωσε λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους πολίτες της Δημοτικής μας Ενότητας . Ευχαριστώ το προσωπικό που βοήθησε να τελειώσουν σύντομα οι παρεμβάσεις αυτές.

Ας σημειωθεί εδώ πως το νέο Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίασή του την προσεχή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου