Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο κλειστό προπονητήριο το 2015 στον Διόνυσο

 Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη στον
 ΠΕΤΡΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ EDIONYSOS.GR:

" Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από την Εκτελεστική Επιτροπή, προβλέπεται η κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου / προπονητηρίου, το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί εντός του 2015, εφόσον βρεθεί κατάλληλο οικόπεδο εντός του ενιαίου Δήμου Διονύσου.

Ήδη έχω δώσει εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να βρει κατάλληλο οικόπεδο, στο οποίο θα μπορεί να ανεγερθεί άμεσα κλειστό προπονητήριο. Είναι πολύ πιθανό, δεδομένων των δυσκολιών αδειοδότησης σε Σταμάτα και Ροδόπολη, αυτό το οικόπεδο να είναι εντός της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου.

Δρομολογούμε παράλληλα την πλαγιοκάλυψη του γηπέδου στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δροσιάς. Συνεπώς, με την επικείμενη παραλαβή, εντός των επομένων μηνών, του κλειστού γηπέδου στην Δημοτική Ενότητα Διονύσου και την ολοκλήρωση ενός ακόμη νέου προπονητηρίου, το οποίο φιλοδοξούμε να ανεγερθεί εντός του 2015, ο Δήμος μας θα έχει πλέον 6 κλειστά γήπεδα, με αποτέλεσμα να καλυφθούν, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, οι ανάγκες των αθλητικών συλλόγων αλλά και των δημοτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου