Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συμμαχία για τον Πολίτη: Ναυάγιο στις επαφές για συνεργασία

Αναδημοσίευση από την  Οδό  Διονύσου - www.odosdionysou.gr



Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η διερεύνηση συνεργασίας ανάμεσα στη δημοτική παράταξη Συμμαχία για τον Πολίτη και στην Ενωτική Πρωτοβουλία από την μια πλευρά, και το Διόνυσο, Ανοιχτοί Ορίζοντες από την άλλη.

Σύμφωνα με τα Δελτία Τύπου της Συμμαχίας, υλοποιώντας απόφαση της Συνέλευσης Μελών και Φίλων, αντιπροσωπεία της παράταξης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με αντιπροσωπείες από τις άλλες δυο δημοτικές παρατάξεις, στις οποίες – για τη φάση αυτή τουλάχιστον- διαπιστώθηκε αδιέξοδο.

Κομβικό σημείο διαφωνίας και με τις δυο παρατάξεις αποδείχθηκε το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, παρόλο που όσον αφορά στην Ενωτική Πρωτοβουλία- την παράταξη που στηρίζει τη σημερινή Δημοτική Αρχή- υπήρξε συμφωνία σε όλα τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά ζητήματα.
Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, η Συμμαχία παγώνει προς το παρόν αυτές τις επαφές και εύχεται στους συνομιλητές της καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, την ίδια τύχη είχαν και οι επαφές με την αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου, και μάλιστα για τον ίδιο λόγο, δηλαδή το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου.

Επόμενο βήμα για τη Συμμαχία για τον Πολίτη προφανώς θα αποτελέσει η λήψη απόφασης είτε για αυτόνομη κάθοδο είτε για μη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές. Αυτόνομη κάθοδος βέβαια σημαίνει πως η εν λόγω δημοτική παράταξη πιστεύει πως  θα μπορέσει να ανασυντάξει αλλά και να πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις της, μετά τον βαρύ τραυματισμό της πριν από ένα χρόνο, με την αποχώρηση πολλών στελεχών. Από την άλλη πλευρά αν αποφασιστεί η μη συμμετοχή στις εκλογές, τότε θεωρείται πολύ πιθανό κάποια στελέχη της να απορροφηθούν από άλλες κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου