Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Βαθαίνει το ρήγμα στη δημοτική αρχή Διονύσου

Αναδημοσίευση  από-  http://dionysoskoufitsa.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html#comment-form

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα…

Όταν πριν δυο εβδομάδες έγραφα πως έρχεται μπόρα καταμεσής του καλοκαιριού, λίγοι μπορούσαν να το συσχετίσουν μ’ αυτό που θα ακολουθούσε. Ίσως γιατί οι περισσότεροι περίμεναν τις εξελίξεις (‘δίδυμες’ παραιτήσεις) απ’ το χωριό με τις χασαποταβέρνες. Αντ’ αυτού όμως, μας προέκυψαν απ’ τη Δροσιά!

Σήμερα το βράδυ, στις προ ημερησίας τοποθετήσεις, ο – μέχρι πρότινος δήθεν – ανεξάρτητος δ.σ. κ. Ροϊδης τα ‘χωσε χοντρά στον δήμαρχο, λέγοντάς του τα εξής απίστευτα:
Είσαι πολύ λίγος για δήμαρχος, για το Κρυονέρι καλός ήσουν αλλά το κουστούμι του Διονύσου δεν σου ταιριάζει, έχεις μπλέξει μέσα στα σκατά (!) και θα κάνω ότι μπορώ για να μην ξαναβγείς δήμαρχος!...
Όπως είναι φυσικό, ο Τζον Μπόι έμεινε κάγκελο. Παγωμένο ύφος με βλέμμα γυάλινο και τα πόδια να τρέμουν… Δεν ήταν δα και λίγη η σφαλιάρα από τον – μέχρι πρότινος – στενό συνεργάτη του και εκ των πρωτεργατών της “συνδιοίκησης” με την Συμμαχία. Πριν λίγες μέρες είχε αποτρέψει (ή μήπως απλώς είχε καθυστερήσει;) την παραίτηση του κοινοτικού συμβούλου Δροσιάς κ. Τεχλικίδη, εξαιτίας της τρομερής απραξίας εκεί. 

Το αστείο μάλιστα είναι το νέο αυτό ρήγμα στη ‘δυνατή αρχή’ συνέβη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η προσπάθεια γνωστού μεγαλοπαράγοντα του χασαποχωριού (και πατέρα επίδοξου νεανία που οι φήμες τον θέλουν λαγό του δημάρχου) να πείσει ότι “μοναδική λύση είναι ο Καλαφατέλης”. Πηγαίνοντας από καφενείο σε καφενείο κι από σπίτι σε σπίτι, ‘διαβεβαίωνε’ τον κόσμο ότι η νέα πλατιά δημοτική συμπαράταξη (που οικοδομείται με σταθερά βήματα τις τελευταίες εβδομάδες) δεν έχει μέλλον και θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Μιλάμε για μεγάλη ταραχή!...

Η κατάσταση είναι εκρηκτική στο στρατόπεδο του μικρού Γιαννάκη - Τζον Μπόι. Ο πάσα ένας παίρνει τα κουβαδάκια του και πάει σ' άλλη παραλία...Και που ‘στε ακόμα…. 

Καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου