Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αήθης επίθεση της Συμμαχίας στη Σούλα Πολυχρονοπούλου - Ντούντα

Αντιγράφουμε από Δελτίο Τύπου της Συμμαχίας για τον Πολίτη (31η Μαΐου 2013), όπου αφού αναφέρεται στα διαδραματισθέντα στο δημοτικό συμβούλιο Διονύσου της 28ης Μαΐου 2013, καταλήγει ως εξής:

«Υ.Γ. Η πιστή αντιγραφή θέσεων της «Συμμαχίας για τον Πολίτη» που αναφέρονται σε προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου δεν είναι κακό, αλλά για καθαρά δεοντολογικούς λόγους πρέπει να αναφέρεται και η πηγή από την οποία προέρχονται. Κακό κάνει μόνο όταν κάποιος χωρίς να τα γνωρίζει απλώς τα «παπαγαλίζει» για να δείχνει τη φωτογραφία του και την ανούσια παρουσία του».

Είναι κατανοητή η δυσκολία να αφομοιώσουν, 3 μήνες  μετά την άνευ όρων και προϋποθέσεων  στήριξη στην παραπαίουσα δημοτική αρχή, την πλήρη απομόνωση τους από όλες τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Είναι κατανοητή η αδυναμία να αφομοιώσουν, 3 μήνες τώρα μετά την αποχώρηση 9 στελεχών τους, τη δίνη στην οποία έχουν περιέλθει και είναι εμφανής στην παρουσία τους παντού.

Είναι κατανοητή η ταραχή που δείχνουν, όταν αποκαλύπτονται δημόσια πτυχές από τα παντρολογήματα τους με την χρεοκοπημένη δημοτική αρχή (χειρόγραφο «απάντησης» δημάρχου στα αιτήματα τους με ημερομηνία 8 Μαρτίου 2013 και απάντηση προέδρου του δημοτικού συμβουλίου σε μήνυμα τους με ημερομηνία 17 Μαΐου 2013).

Είναι όμως ακατανόητη η αήθης προσωπική επίθεση, ιδιαίτερα του κατά τα άλλα ευγενούς  και υπεράνω Προέδρου της Συμμαχίας, απέναντι στην Σούλα Πολυχρονοπούλου-Ντούντα ηγετικού στελέχους της Κίνησης  Ενεργοί  Πολίτες  Διονύσου,  με αφορμή παρέμβαση της για τα προβλήματα του Αγίου Στεφάνου.

Φαίνεται ότι, μέσα στην ταραχή και απελπισία τους ξεχνούν ότι, η  Σούλα Πολυχρονοπούλου-Ντούντα  είναι από τους πολίτες που γνωρίζουν όσο λίγοι τα προβλήματα του Αγίου Στεφάνου, αφού υπήρξε:

  • εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αγίου Στεφάνου (2007-2010)
  • εκλεγμένη σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αγίου Στεφάνου (1.1.2011 έως 14.3.2013)
  • εκλεγμένη σύμβουλος για πολλά χρόνια σε Διοικητικά Συμβούλια συλλόγων του Αγίου Στεφάνου (ΟΙΟΝ και Γονέων  1ου Δημοτικού Σχολείου)
Ξεχνούν σκόπιμα ότι, συνέβαλε διαχρονικά και καθοριστικά, από το 2006 μέχρι σήμερα, στην επεξεργασία και προβολή των προβλημάτων της πόλης της και αυτή η συμβολή της αναγνωρίζεται καθολικά και διαπαραταξιακά.

Καμιά, λοιπόν, μισαλλόδοξη και μικρόψυχη στάση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εντελώς αναίτια επίθεση στο πρόσωπο της από τους δήθεν θεματοφύλακες της  αποκλειστικής εκπροσώπησης των προβλημάτων της Αγιοστεφανιώτικης πραγματικότητας.

Αιδώς Αργείοι!

Διόνυσος, 31 Μαΐου  2013                    Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου