Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ευθύνες Σπίρτζη για την μη επέκταση του Προαστιακού στην Ανατ. Αττική



Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης:

Πρόσφατα, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων και ΕΣΠΑ με  απόφαση του απέρριψε την Αίτηση Χρηματοδότησης της Πράξης «Κατασκευή της προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής από τον κόμβο Κορωπίου έως τον τερματικό σταθμό του Λιμένα Λαυρίου».

Άλλη μια τρανταχτή απόδειξη της προχειρότητας με την οποία πολιτεύεται στον τομέα της ωρίμανσης των έργων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζης.

Αναρωτιέται ο πολίτης πώς είναι δυνατόν, ένα έργο που αποτελεί συνέχεια των Διευρωπαϊκών Αξόνων, να απορρίπτεται, διότι “η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο πρώτο στάδιο, που αφορούσε τον έλεγχο πληρότητας κι επιλεξιμότητας”.

Πώς είναι δυνατόν να μην γνώριζαν οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τις απαιτήσεις του Προγράμματος, όταν αυτές είναι απολύτως γνωστές και με σαφήνεια προσδιορισμένες;

Οι απαντήσεις είναι προφανείς: είτε ο κ. Σπίρτζης δεν έχει ιδέα για τις απαιτήσεις του Προγράμματος, είτε προσπαθεί εντέχνως  να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες κι  αστοχίες στον εξίσου κακό Υπουργό Ανάπτυξης!

Λείπει η σοβαρότητα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου