Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Παλαιοκομματικά παιχνίδια της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

Αναδημοσίευση από-  http://www.odosdionysou.gr/%CE%B3-%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1/

  Γιώργος Ζυγούνας: «Παιδαριώδη παιχνιδάκια»

Εκπλήξεις επεφύλασσε η χθεσινή συζήτηση για τον ορισμό Διοκητικού Συμβουλίου στις δυο Σχολικές Επιτροπές. Πιο συγκεκριμένα, η μείζων μειοψηφία μη αποδεχόμενη την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, αντιπρότεινε για τη θέση του Αντιπροέδρου της Σχ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκαπίδευσης την Α. Κώνστα, προταθείσα ήδη από τη Δημοκρατική Ανατροπή ως απλό μέλος της Επιτροπής και υποψήφια δημοτική σύμβουλο της ίδιας παράταξης. Η παραπάνω αντιπρόταση οδήγησε στην έντονη διαμαρτυρία του επικεφαλής της ΔΑΔΙΟΝ Γ. Ζυγούνα και στην ανακοίνωση της κ. Κώνστα, που ακολουθεί:

Δροσιά , 11/11/2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Ερήμην μου, εν απουσία μου και εν αγνοία μου, ενώ ήμουν προτεινόμενη ως απλό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου» από την δημοτική παράταξη «Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου», προτάθηκα για αντιπρόεδρος της εν λόγω επιτροπής από την δημοτική παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία» κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στις 10/11/2014.

Δηλώνω ότι είμαι και παραμένω μέλος της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου της οποίας τις θέσεις θα εκφράζω στην παραπάνω επιτροπή, και οι οποίες θα έχουν ως γνώμονα την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας.

Αναστασία Κώνστα- Τσουκλίδη,
Μέλος της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου

Ο κ. Ζυγούνας, μάλιστα, μίλησε για «παιδαριώδη παιχνιδάκια» από τη μείζονα μειοψηφία, προσθέτοντας πως είναι τουλάχιστον άκομψο να προτείνεται κάποιος που δεν είναι παρών και δεν έχει προηγουμένως ερωτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου